Alleen al de foto’s van het uitzicht hier bezorgden ons weke knieën. Wat een heerlijk huis biedt Bijzonder Wonen makelaardij weer aan. Zij maken hun naam waar. Op een prachtige locatie in Heerewaarden aan natuurgebied Fort Voorne en met zicht over de Maas staat deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning met garage en een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en fruitbomen. Riviergerichte zitkamer met 2 paar dubbele deuren naar de tuin en het terras vanwaar een niet te evenaren zicht is op de Maas en het natuurgebied, woonkeuken (36 m²) met luxe keukeninrichting en vide, werkkamer met twee werkplekken en bijkeuken op de begane grond. Overloop met toilet, 2 slaapkamers, waarvan 1 met grote garderobewand, en een badkamer (2006) op de eerste verdieping.>>

Voorne 6 2

Voorne 6 7 (Kopie)

Voorne 6 13 (Kopie)

DJI_0009

Voorne 6 3 (Kopie)Alleen al de foto’s van het uitzicht hier bezorgden ons weke knieën. Wat een heerlijk huis biedt Bijzonder Wonen makelaardij weer aan. Zij maken hun naam waar. Op een prachtige locatie in Heerewaarden, aan natuurgebied Fort Voorne met zicht over de Maas, staat deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning met garage en een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en fruitbomen. Riviergerichte zitkamer met 2 paar dubbele deuren naar de tuin en het terras vanwaar een niet te evenaren zicht is op de Maas en het natuurgebied, woonkeuken (36 m²) met luxe keukeninrichting en vide, werkkamer met twee werkplekken en bijkeuken op de begane grond.  Overloop met toilet, 2 slaapkamers, waarvan 1 met grote garderobewand, en een badkamer (2006) op de eerste verdieping. De prijs is strak. En stel dat u de Eurojackpot wint, dan merkt u van deze aanschaf nauwelijks iets in uw vermogen….

Voorne 6,  HEEREWAARDEN    Vraagprijs € 575.000 k.k.

Vanuit het huis en de tuin heeft u zicht op het door Prins Maurits gebouwde Fort Voorne, daarom ook wel Fort Nassau genoemd. Fort Voorne werd gebouwd om de Spanjaarden destijds niet verder de rivieren over te laten steken. Het gebied is nu in beheer bij Natuurmonumenten en biologisch dynamische boeren laten er hun vee grazen. Je kunt er komen via allerlei dijkpaadjes, waar schapen grazen en koeien vrij rondlopen. Dat maakt dat het geen toeristische trekpleister is geworden, maar een fantastisch mooi verstild landschap met verrassende doorkijkjes op de Maas. Aan de overkant van de Maas bevindt zich recreatiegebied ‘De Lithse Ham’ met een aantal plassen en strandjes. In het gebied zijn tal van struin- en fietsroutes en het is daarom ook bij recreanten erg in trek. In het dorp is een jachthaven en een openbare basisschool. Verder zijn er vele verenigingen voor jong en oud. Het huis ligt op ongeveer 10 autominuten van de A2 en op 5 minuten van een grote supermarkt in Dreumel of Rossum.

Bruto-inhoud: circa 625 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 180 m²
Perceel oppervlak: 1.041 m² , waarvan 975 m² in eigendom
Bouwjaar: 1860

Via een lommerrijk landweggetje bereikt u het perceel. Een oprit van 40 meter leidt u naar de garage en de voordeur.

Voorne 6 14 (Kopie)

Voorne 6 2 (Kopie)

Indeling begane grond
De voordeur biedt toegang tot de centraal gelegen hal van 9½ m² met toiletruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de leefkeuken van 36 m² die in 2006 is ingericht met een luxe hoekkeuken voorzien van granieten werkblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een Boretti fornuis en een Amerikaanse koelkast. In de woonkeuken is er een balkenplafond en de vloer is er belegd met plavuizen, voorzien van vloerverwarming.

Aan de woonkeuken grenst een lager gelegen werk- annex slaapkamer met een vaste archiefwand, een plavuizenvloer met vloerverwarming, inbouwverlichting en een buitendeur. Vanuit de werkkamer en woonkeuken is zicht op de voortuin. Vanuit de woonkeuken leidt een hardhouten trap naar de verdieping.

Aan de zijde van Fort Voorne ligt de woonkamer van 35 m² met eiken vloerdelen en een balkenplafond. De woonkamer heeft aan de rivierzijde een transparante uitbouw met twee paar deuren met roederamen naar de tuin.

Aan het einde van de hal gaat u 2 treden naar beneden en komt u in een halletje met daaraan het toilet en de bijkeuken met een plavuizenvloer, witgoedaansluitingen en een buitendeur.

Voorne 6 28 (Kopie)

Voorne 6 22 (Kopie)

Voorne 6 27 (Kopie)

Voorne 6 29 (Kopie)

Voorne 6 31 (Kopie)

Voorne 6 32 (Kopie)

Voorne 6 36 (Kopie)

Voorne 6 37 (Kopie)

Indeling eerste verdieping
Onder de geïsoleerde kap bevindt zich de overloop met dakkapel. Aan de overloop liggen twee slaapkamers en de badkamer met een brede inloopdouche en een dubbel wastafelmeubel. Het 2e toilet bevindt zich op de overloop. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en vanuit deze kamer is er een prachtig zicht over de rivier de Maas. De slaapkamers hebben inbouwverlichting en airconditioning.

Voorne 6 39 (Kopie)

Voorne 6 40 (Kopie)

Voorne 6 42 (Kopie)

Badmeubel

Douche

Voorne 6 41 (Kopie)

Bijzonderheden
In het buitengebied van Heerewaarden ligt het buurtschap de Voorne. Het buurtschap is vernoemd naar het oude Fort Voorne, waarvan alleen de restanten nog te zien zijn. Aan een doodlopend weggetje staat deze schilderachtige vrijstaande woning. In 2006 is dit sfeervolle huis gerenoveerd en het verkeert daardoor in een uitstekende conditie. Er zijn hardhouten ramen met roedeverdeling en buitenluiken, plavuizenvloeren in de hal, woonkeuken en werkkamer voorzien van vloerverwarming, eiken vloerdelen en design radiatoren in de woonkamer, balken plafonds, fijn schuurwerk plafonds en wanden, paneeldeuren, passend raam- en deurbeslag. Het huis wordt verwarmd middels een gasgestookte combiketel en het is voorzien van vloer- dak- en muurisolatie. Op het terras bij de zitkamer heeft u een magnifiek uitzicht over de tuin met terrassen, fruitbomen, de uiterwaarden en de rivier de Maas. Aan het einde van de oprit naast de woning staat de garage met dubbele garagedeuren, verwarming, plavuizenvloer, een zijdeur en een bevloerde zolderverdieping. Achter de garage is een overkapping gemaakt. Liefhebbers van het buitenleven en absolute rust komen hier volledig aan hun trekken.

DJI_0011

Weitje

Vanuit het weiland met de Maas

Voorne 6 10 (Kopie)

Voorne 6 11 (Kopie)

Voorne 6 12 (Kopie)

Meer informatie: Bijzonder Wonen makelaardij
Peperstraat 29, 5314 AM Bruchem
t: 0418-680050 i: www.bijzonderwonen.com
http://www.bijzonderwonen.com/Voorne-6-HEEREWAARDEN-6624KLztW16

Leave a Comment