De laatste weken hebben wij u wat huizen getoond die centraler in het land liggen. Deze charmante woonboerderij staat in Klein Zundert, net een stukje onder Breda. Niet handig als u in het westen werkt en wilt leven, maar als u in Zuid Nederland woont zeker het bekijken waard. Want: charmant, lekker veel ruimte voor zowel een goede leefkwaliteit als hobby’s, een prachtig perceel grond en een interessante prijs. Al helemaal als je die vergelijkt met wat er in het westen en midden van het land voor huizen gevraagd durft te worden. En bovendien in mooie staat! Kijkt u maar!>>

959_815871_medium

De laatste weken hebben wij u wat huizen getoond die centraler in het land liggen. Deze charmante woonboerderij staat in Klein Zundert, net een stukje onder Breda. Niet handig als u in het westen werkt en wilt leven, maar als u in Zuid Nederland woont zeker het bekijken waard. Want: charmant, lekker veel ruimte voor zowel een goede leefkwaliteit als hobby’s, een prachtig perceel grond en een interessante prijs. Al helemaal als je die vergelijkt met wat er in het westen en midden van het land voor huizen gevraagd durft te worden. En bovendien in mooie staat!

De Bossenstraat 2 – KLEIN ZUNDERT   € 529.000,- k.k.

Sfeervolle woonboerderij met diverse bijgebouwen als gastenverblijf, werkplaats, dubbele paardenbox, een carport, kas en een tweetal bergingen. De woning is zeer rustig gelegen op een perceel van 4.025 m² in het buitengebied van Klein-Zundert en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen. Op korte afstand is het dorpscentrum van Zundert te bereiken met alle voorzieningen als winkels, supermarkten, openbaar vervoer (bushalte), horecagelegenheden, scholen en sportverenigingen. De begane grond is onder andere voorzien van een slaapkamer, tweetal badkamers, tweetal keukens, tweetal zitkamers en een kantoor/werkruimte. De eerste verdieping beschikt over een tweetal slaapkamers, toilet-/opfrisruimte en een tweetal bergzolders waarvan één met vide. Er is bovendien de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren als de tweede WC op de begane grond wordt opgeofferd voor een vaste trap naar boven. Rondom ligt een royale verzorgd aangelegde tuin. Deze is onder andere voorzien van een vijver, ruime oprijlaan en veel bomen, waardoor privacy volledig gewaarborgd is. Achter in de tuin is in de voormalige ‘hooiberg’ een gastenverblijf gecreëerd met een zitkamer met een bedstede, een open keuken en een doucheruimte met WC. Perceel oppervlakte 4.025 m2, Inhoud 580 m3.

959_815872_medium

BEGANE GROND
Voorentree met toegang tot de kantoor/werkruimte, badkamer I en een slaapkamer. De ruimte is voorzien van een vaste kast en middels een vlizotrap is de eerste bergzolder toegankelijk. Afwerking: Vloerbedekking met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

959_815873_medium

959_815876_medium

959_815877_medium

Slaapkamer 1: gelegen aan de rechter voorzijde van de woning en tevens grenzend aan badkamer I. Afwerking: Tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een houten balken plafond.

Badkamer I (bij voorentree) is uitgerust met een douche met thermostaatkraan, ‘zwevend’ toilet, een wastafel en een wasmachine-aansluiting. Afwerking: Tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden en een stucwerk plafond.

Kantoorruimte/werkkamer. Afwerking: Vloerbedekking met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Ruime woonkamer met houtkachel en openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. De nok van deze ruimte is in het zicht en middels een losse trap heeft men toegang tot de videruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte is multifunctioneel inzetbaar ook voor bijvoorbeeld werken aan huis. Afwerking: Houten vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een balken plafond.959_815879_medium

959_815888_medium

959_815881_medium

959_815878_medium

959_815883_medium

959_815884_medium

959_815889_medium

Nette keuken in hoekopstelling uitgerust met een composiet aanrechtblad, spoelbak, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasser aansluiting. Afwerking: Tegelvloer met vloerverwarming, deels betegelde en deels stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De tweede zitkamer wordt nu gebruikt als eetkamer. Deze sfeervolle ruimte is gesitueerd tussen badkamer II en de leefkeuken II. Afwerking: Eiken vloer, stucwerk wanden en een houten balken plafond.

Nette badkamer II is uitgerust met een ligbad, inloopdouche met douchescherm en thermostaatkraan, ‘zwevend’ toilet en een wastafel. Afwerking: Tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond.

De royale leefkeuken II is voorzien van een openhaard en een drietal verrijdbare losse keukenelementen (Bulthaup systeem 20) welke zijn uitgerust met een RVS aanrechtblad, 1 spoelbak, gaskookplaat, elektrische oven en RVS afzuigkap. De ruimte geeft een prachtig zicht over de tuin die middels openslaande deuren toegankelijk is. Tevens zijn de trapkast, woon/-eetkamer en de eerste verdieping vanuit deze ruimte te bereiken. Afwerking: Deels laminaat en deels plavuizen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.
Meterkast: 5 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaarbeveiliging.

959_815890_medium

959_815892_medium

959_815893_medium

EERSTE VERDIEPING

GEDEELTE I
Overloop met toegang tot de slaapkamer en toilet/-opfrisruimte. De ruimte is voorzien van een vaste kast en een dakkapel. Afwerking: Eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer 2: gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel. Afwerking: Eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Royale toilet/opfrisruimte (mogelijk om een badkamer van te maken) voorzien van een toilet met sanibroyeur, wastafel en een vaste kast. Vanuit deze ruimte heeft men toegang tot de 3de kamer. Afwerking: Eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerkplafond met nok in het zicht.

Slaapkamer 3: Deze ruimte is op dit moment in gebruik als kleedkamer. Afwerking: Eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

GEDEELTE II
Bergzolder met opstelling van de cv-combiketel (Merk: Intergas, bouwjaar: 2002) en voorraadboiler (Merk: Daalderop). Deze ruimte is toegankelijk vanuit de voorentree middels een vlizotrap.

GEDEELTE III
Videkamer welke middels een losse trap toegankelijk is.

BUITEN

959_815895_medium

959_815896_medium

Gastenverblijf (voormalig Hooiberg).Opgetrokken in hout en voorzien van een puntdak bedekt met leien. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. De gasaanvoer van het gastenverblijf is middels een primagastank.

Woonkamer voorzien van een bedstede, vaste kast, cv-kast met combiketel (Intergas, bouwjaar: 2010) en een meterkast. Middels een loopdeur is de achtertuin toegankelijk. Afwerking: Houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met spotverlichting. Nette keuken in rechte opstelling uitgerust met een RVS aanrechtblad met spoelbak, gasaansluiting voor kooktoestel en afzuigkap. Afwerking: Houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met spotverlichting. Doucheruimte met een toilet. Afwerking: Tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden en een stucwerk plafond.

Dubbele paardenstal (nu in gebruik als berging. Opgetrokken met hout en voorzien van een zadeldak bedekt met golfplaten (asbestvrij) en betonvloer.

Berging met aangebouwde werkplaats/atelier
Nabij de leefkeuken bevindt zich de berging met aangebouwde werkplaats. De berging is voorzien van de opstelling van de c.v.-combiketel (deze is voor een deel van de woning) en wasmachineaansluitingen. De werkplaats/atelier is voorzien van veel ramen met prachtig zicht over de tuin.

 

959_815898_mediumCarport
De carport biedt plaats aan één auto.

959_815899_medium

959_815901_medium

959_815900_medium

959_815902_medium

959_815905_mediumRoyale tuin rondom de woning
De verzorgd aangelegde tuin rondom de woning is voorzien van volwassen beplanting en bomen en geeft een prachtig uitzicht over de landerijen. De achtertuin is o.a. voorzien van diverse terrassen, gazon, borders met beplanting, kas/serre en een vijver. De woning wordt aan de straatkant omheind middels een hek en een elektrische poort en aan de achterzijde omringd door een sloot.

OVERIGE INFORMATIE
Type woning: Vrijstaande woonboerderij.
Bijgebouwen: Gastenverblijf, werkplaats, tweetal bergingen, dubbele paardenstal en carport.
Bouwjaar: 1865-1875.
Inhoud: 580 m³.
Woonoppervlakte: 164 m².
Perceeloppervlakte: 4.025 m².

Te koop via Buitenstate makelaar Schalk makelaardij,
St. Bavostraat 39 -A Rijsbergen
076-5937000
www.schalkmakelaardij.nl

http://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/noord-brabant/klein-zundert/de-bossenstraat-2.html?=0&searchReferer=KLEIN%20ZUNDERT&orderBy=datum&sortBy=DESC&page=1

 

Leave a Comment