Dit is niet slechts ‘a room with a view’, dit is een appartement met rondom view! Dit speelse Amsterdamse 3-kamer appartement (voorheen 2 kamers) in gebouw ‘Wladiwostok’, met ruim bakon op de 6e verdieping en berging in de onderbouw biedt aan maar liefst 3 zijden grandioos uitzicht: het IJ, het Azartplein, de Verbindingsdam, de gezellige Bogortuin en de IJhaven. U komt hier ogen te kort! Het heeft een oppervlakte van 65m2, drie kamers en alle voorzieningen die u zich kunt wensen. Inclusief gratis zicht op Sail 2015 en al het andere waterspektakel. Kijk snel!>>

03-Azartplein-91-amsterdam-uitzicht-pontjeDit is niet slechts ‘a room with a view’, dit is een appartement met rondom view! Dit speelse 3-kamer appartement (voorheen 2 kamers) in gebouw ‘Wladiwostok’, met ruim balkon op de 6e verdieping en berging in de onderbouw biedt aan maar liefst 3 zijden grandioos uitzicht: het IJ, het Azartplein, de Verbindingsdam, de gezellige Bogortuin en de IJhaven. U komt hier ogen te kort! Het wordt aangeboden via Callegas Makelaardij.

Azartplein 91, 1019 PB Amsterdam, 65m2, 3 kamers, vraagprijs € 265.000,- kk.

Het Azartplein vormt de verbinding tussen het JAVA- en KNSM-eiland in het Oostelijk Havengebied. Dit is een zeer populaire woonomgeving door de combinatie van bijzondere architectuur, wonen aan het water en de uitstekende voorzieningen. Winkelcentrum Brazilië voor de dagelijkse boodschappen, chique designwinkels, trendy restaurants, uitgaanscentra, kunst, cultuur, muziek, watersport….het is er allemaal! Bovendien ben je met fiets, tram, bus of pontje ook zó elders in de stad, en met de auto moeiteloos op de Ring.

Het gebouw Wladiwostok is van bijzondere architectuur en bestaat uit enkele bedrijfsruimten op de begane grond met daarboven 8 woonlagen waarin appartementen en vier gemeenschappelijke verenigingsruimten zijn gevestigd. Aan de achterzijde van het gebouw ligt de (dak)tuin die in eigen beheer is van de bewoners. Op de vijfde verdieping bevindt zich de entree van het appartement. In de woning zelf is er een trap naar de zesde verdieping. Bovenaan rechts is de grote slaapkamer met kastenwand en Frans balkon. Vanuit je bed begint hier het fantastische uitzicht al op het IJ! Links van de trap is het grootste gedeelte van het appartement. Door het ‘badkamer-eiland’ is aan de kant van het Azartplein een brede gang ontstaan die, door de vele ramen, aanvoelt als het gangboord van een schip. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Daarnaast de inpandige berging met wasmachine-aansluiting en de units voor stadsverwarming en mechanische ventilatie. De woonkamer grenst aan het balkon met uitzicht op het IJ en door de vele zijramen blijft ook het KNSM-eiland en de Verbindingsdam continu in beeld! Vanuit de woonkamer is er de doorloop naar de semi-open keuken. Deze is ruim voorzien van lades en van inbouwapparatuur (Siemens) zoals een koel-vries combi, oven met magnetronfunctie, vaatwasmachine, afzuigkap en 4-pits gaskookplaat. Van de achterliggende open ruimte (bedoeld als eetruimte) is hier een extra kamer gemaakt; indien gewenst, is dit terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Vanuit de keuken en de kleine slaapkamer kijk je uit op de gezellige Bogortuin en de IJ-haven. Kortom: een heerlijk licht appartement met overal een geweldig uitzicht dat echt een gevoel van vrijheid geeft!

Bijzonderheden:

– Bijzonder architectonische omgeving

– Erfpacht afgekocht t/m 31 maart 2046

– In de onderbouw: bergingen, fietsenkelder en parkeergarage. De aparte berging is eigendom, de fietsenkelder is voor gemeenschappelijk gebruik en een parkeerplaats is eventueel te huur voor ca € 150,- per maand.

– Voldoende openbare parkeergelegenheid (betaald, parkeervergunning)

– Actieve en financieel gezonde VvE (VvE Beheer Amsterdam)

– Zeer lage servicekosten: € 65,- (gezamenlijke kosten en sparen voor groot onderhoud)

– Veilige, afgesloten hoofdingang van het gebouw met video-intercom

– Glasvezel

– Stadsverwarming

– Volledig isolatieglas, grotendeels draai-kiep ramen

– Gehele appartement voorzien van lichte lamelparketvloer

– Gehele appartement heeft glad gestukadoorde muren

– Mechanische ventilatie

– Woonoppervlakte: 65 m2

– Balkon aan het IJ: 7 m2

– Berging: 3 m2

– Bouwjaar: 1995

– Ideale ligging naast het centrum van Amsterdam

– Uitstekende bereikbaarheid:
nabij uitvalswegen en de ring A10
tramlijn 10 richting Van Hallstraat via Leidseplein
bus: lijn 48 naar CS, lijn 65 naar Amstelstation – Station zuid
pontje: Oostveer naar Amsterdam-noord

Interesse in dit leuke appartement? Wij maken graag een afspraak om het u te laten zien!

Fotografie: Jacqueline Bonting, BNTNG Photography Bussum
Verkoopstyling: Anja van Beekhuizen, Checkpoint Interieur & Verkoopstyling Harderwijk

Meer informatie op www.callegas.nl, Yolande Egas, Register Makelaar Taxateur, 06-30736335

01-Azartplein-91-amsterdam-vooraanzicht04-Azartplein-91-amsterdam-woonkamer-zithoek02-Azartplein-91-amsterdam-uitzicht-voorzijde11-Azartplein-91-amsterdam-uitzicht-achterzijde06-Azartplein-91-amsterdam-uitzicht-balkon05-Azartplein-91-amsterdam-woonkamer-eethoek10-Azartplein-91-amsterdam-gang-vanuit-entree09-Azartplein-91-amsterdam-keuken13-Azartplein-91-amsterdam-slaapkamer-uitzicht12-Azartplein-91-amsterdam-badkamer-combi07-Azartplein-91-amsterdam-overzicht-woonkamer08-Azartplein-91-amsterdam-babykamer16-Azartplein-91-amsterdam-parkeergarage20-Azartplein-91-amsterdam-water-brug-cs

21-Plattegrond-Azartplein-91-amsterdam

Leave a Comment