De media besteedt volop aandacht aan de overspannen woningmarkt. Zeker in de grote steden wordt je als koper haast als een paria behandeld en met veel geluk mag je voor tonnen een huisje kopen waar je ouders vroeger voor een tiende van de prijs aan voorbij gingen. Je kunt het ook anders doen, iets meer woon-werkverkeer voor lief nemen en voor de prijs van een matige kleine etage in een drukke vieze straat of van een dozo in een populaire wijk lekker riant vrijstaand gaan wonen. Wil je iedere morgen worden gewekt door fluitende vogels, wegdromen in de natuur en met een neus vol frisse natuurlucht naar je werk?  Kijk dan eens naar dit huis in Wilp, tussen Apeldoorn en Deventer. Pracht gebied, prima te bereizen, geen vervuiling, vriendelijke mensen, ouderwetse mores….>>

De media besteedt volop aandacht aan de overspannen woningmarkt. Zeker in de grote steden wordt je als koper haast als een paria behandeld en met veel geluk mag je voor tonnen een huisje kopen waar je ouders vroeger voor een tiende van de prijs aan voorbij gingen. Je kunt het ook anders doen, iets meer woon-werkverkeer voor lief nemen en voor de prijs van een matige kleine etage in een drukke vieze straat of een dozo in een populaire wijk lekker riant vrijstaand gaan wonen. Wil je iedere morgen worden gewekt door fluitende vogels, wegdromen in de natuur en met een neus vol frisse natuurlucht naar je werk?  Kijk dan eens naar dit huis in Wilp, tussen Apeldoorn en Deventer. Pracht gebied, prima te bereizen, geen vervuiling, vriendelijke mensen, ouderwetse mores….

Voorderpad 4, Wilp € 700.000,- k.k.

Dit fraai ontworpen rietgedekte huis met gastenverblijf wordt omgeven door bos en weilanden. U heeft er een eigen terrein van 2.456 m2. Kom daar maar eens om in de stad of in een Vinex-wijk! Het is buitenaf maar toch dichtbij…. De ideale mix voor mensen die buitenwonen willen combineren met stadse en/of dorpse centrumvoorzieningen in de directe nabijheid. Eenmaal opgeladen rijd je binnen 5 minuten op de snelwegen A1/A50; de garantie voor een snelle ontsluiting naar alle windstreken van het land. Het huis heeft een inhoud van 550 m3 en een woonoppervlak van 160 m2.

Het is door de huidige eigenaar in 2002 gebouwd en ontstijgt het landschap door de lichte gevels en de rieten kap. Binnen is de riante daglichtinval in ieder vertrek opvallend. Naast de prachtige doorkijken en vergezichten draagt ook dit bij aan een prettig woonklimaat in huis.

De prachtige Frans eikenhoutenvloer vormt een natuurlijke overgang tussen de woonkamer, eetkamer, de keuken en de bijkeuken. De U-vormige massief houten inbouwkeuken is uitgevoerd met een fraai natuursteen aanrechtblad en voorzien van inductiekookplaat en een op stahoogte ingebouwde vaatwasser, koelkast en oven.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de masterbedroom met aansluitende kleedkamer en luxe badkamer.

Boven verbindt de overloop met prachtige vide en de 2e badkamer de 2 slaapkamers en de logeerkamer. De 2e badkamer is voorzien van ligbad/douchecombinatie, 3e toilet en wastafel. Bergruimte is er voldoende in de vaste kasten en op de bergzolder.

In de tuin bevindt zich nog een eenvoudig gastenverblijf met woonkamer, pantry en douche. Als u hier woont zal het vaak gebruikt gaan worden. Dit is een huis om zeker te gaan bekijken en om verliefd op te worden!

Aangeboden via Buitenstate / Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars
Kerkstraat 4, Hengelo Gld.
Bel ons nu: 0575-462359
www.demakelaarsvanbronckhorst.nl

https://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/gelderland/wilp/voorderpad-4.html?=0&searchReferer=wilp&prijsVan=300000&prijsTot=1000000&orderBy=datum_desc&page=1

Leave a Comment