Wij kregen een prachtig klassiek pand in Harderwijk aangeboden voor een presentatie in ClassyLife, de Zevende Hemel genaamd. Dat gaan wij u absoluut laten zien, maar ‘ons’ vorige huis was ook in Harderwijk en twee keer achtereen dezelfde plaats, hoe fraai ook, vonden wij iets teveel van het goede. Het volgt binnenkort. Nu hebben wij een huis voor u waar elke bezoeker en zeker de bewoners zich eveneens permanent als in de zevende hemel kunnen voelen. Want zeg nu zelf: dit zou in Hollywood niet misstaan, op Ibiza of aan de Rivièra. Maar dit spectaculaire huis staat ‘gewoon’ in het Brabantse Hoeven, grenzend aan de rivier de Mark en op slechts een half uurtje van Rotterdam. Kijk met ons mee naar deze unieke Buitenstate op bijna 35.000 meter grond. Zeker, dit huis is niet goedkoop maar toch: wat een prijs-kwaliteitverhouding, wat een allure! >>

Wij kregen een prachtig klassiek pand in Harderwijk aangeboden voor een presentatie in ClassyLife, de Zevende Hemel genaamd. Dat gaan wij u absoluut laten zien, maar ‘ons’ vorige huis was ook in Harderwijk en twee keer achtereen dezelfde plaats, hoe fraai ook, vonden wij iets teveel van het goede. Het volgt binnenkort. Nu hebben wij een huis voor u waar elke bezoeker en zeker de bewoners zich eveneens permanent als in de zevende hemel kunnen voelen. Want zeg nu zelf: dit zou in Hollywood niet misstaan, op Ibiza of aan de Rivièra. Maar dit spectaculaire huis staat ‘gewoon’ in het Brabantse Hoeven, grenzend aan de rivier de Mark en op slechts een half uurtje van Rotterdam. Kijk met ons mee naar deze unieke Buitenstate op bijna 35.000 meter grond. Zeker, dit huis is niet goedkoop maar toch: wat een prijs-kwaliteitverhouding, wat een allure!

Goudbloemsedijk 4 a, Hoeven  Prijs € 1.600.000,- k.k.

Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Hoeven, op een rijafstand van een half uur van Rotterdam, staat deze even stijlvolle al luxueuze high-tech villa. Het schitterend ruime perceel van liefst 3,4 ha is geheel ingericht als landschapspark. De prachtige locatie grenst direct aan rivier de Mark, die in verbinding staat met het open vaarwater. Er is uiteraard een privé haven. Wie door de poort over de lange oprijlaan rijdt, maakt kennis met een unieke combinatie van wooncomfort, allure, rust, ruimte & privacy.

Deze buitengewone en bijzondere villa is gebouwd onder architectuur in de stijl van architect Ludwig Mies van der Rohe. Het huis wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een consequent gebruik van natuursteen en glas met constructief knap bedachte en mooi ogende hoekoplossingen. Er zijn veel moderne elementen, het huis is uitermate hoogwaardig en duurzaam gebouwd en werkelijk alles hier is van topkwaliteit.

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimte en luxe. Nagenoeg alle ruimtes zijn afgewerkt met een Pallisandro Blue marmeren vloer met vloerverwarming. De kozijnloze deuren lopen door tot aan het plafond lopen en zijn prachtig afgewerkt. Over ieder detail is nagedacht en elke beslissing is weloverwogen genomen, waarbij geen concessies zijn gedaan aan kwaliteit.

De villa bestaat uit een hoofdgedeelte en een tweetal zijvleugels die op ingenieuze wijze met elkaar zijn verbonden door een 32 meter lange corridor. Deze corridor is de as van de woning die alle ruimtes met elkaar verbindt. Daar waar de corridor de verbinding maakt met de zijvleugels van de villa zorgen glazen puien voor licht en zicht op de prachtige tuin.

Het hoofdgedeelte herbergt de entree, de royale living, leefkeuken, kantoor/slaapkamer, kantoor- en wasruimte. De masterbedroom met aansluitende luxe badkamer en inloopkast bevinden zich in de ene zijvleugel. In de andere zijvleugel zijn de ruime dubbele garage en de logeerkamer met aansluitende badkamer ondergebracht.

Iedere ruimte in de woning heeft strak gestroomlijnde raampartijen. Deze zorgen voor veel lichtinval en een fantastisch panoramisch uitzicht over het achtergelegen vaarwater of de prachtig aangelegde parktuin rondom de villa.

KENMERKEN VILLA

– Inhoud circa 1.050 m³.

– Woonoppervlakte circa 300 m².

– Bouwjaar 2007.

– Uniek & onderscheidend in alle opzichten.

– Natuurstenen granieten gevels: Olive Green.

– Gebruik van de meest duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen.

– Uitstekende staat van onderhoud en zéér hoogwaardige afwerking.

– Op zon– en tijd gestuurde wood– en washi gordijnen.

– Alarminstallatie in woongedeelte en garage.

– Videofoon/poortopener in zowel de entree als de masterbedroom.

BUITEN – EXTERIEUR

– Perceeloppervlakte 34.785 m².

– Statige oprijlaan voorzien van elektrisch bedienbare toegangspoort met videofooninstallatie.

– Volledig privacy biedende strak vormgegeven parktuin.

– Privé haven met aanlegsteiger.

– Aangebouwde ruime garage met elektrisch bedienbare sectionaal deur.

 

Dit huis staat te koop via

Barry Gommers / Schalk Makelaardij & Buitenstate makelaar
St. Bavostraat 39 A, Rijsbergen
076-5937000
www.schalkmakelaardij.nl

 

Volgende huis:

Leave a Comment