Wie momenteel ‘beneden’ Amsterdam een jaren dertig huis te koop aanbiedt, wordt overspoeld met geïnteresseerden en vaak is het huis binnen enkele dagen boven de vraagprijs verkocht. Bussum is super populair onder jonge Amsterdamse gezinnen die meer ruimte en frisse lucht zorgen: prima bereikbaar, goed openbaar vervoer, veel winkels. Maar ook Hilversum is up & coming, deels omdat de woninggekte in Bussum haast Amsterdams niveau heeft bereikt. Het huis dat wij u hier laten zien, aangeboden door Schuitema Makelaars in Hilversum, zal dan ook snel weg zijn. Inderdaad, voor het geld waarvoor u elders in het land riant vrijstaand kunt wonen, koopt u hier een hoekhuis in een Hilversumse straat waar nog alles aan gedaan moet worden. Zo is de markt. Maar succesvolle tweeverdieners malen daar niet op. En de locatie van dit huis, in Hilversum-Zuid, is uitstekend.>>

 

Wie momenteel ‘beneden’ Amsterdam een jaren dertig huis te koop aanbiedt, wordt haast overspoeld met geïnteresseerden en vaak is het huis binnen enkele dagen boven de vraagprijs verkocht. Bussum is super populair onder jonge Amsterdamse gezinnen die meer ruimte en frisse lucht zorgen: prima bereikbaar, goed openbaar vervoer, veel winkels. Maar ook Hilversum is up & coming, deels omdat de woninggekte in Bussum haast Amsterdams niveau heeft bereikt. Het huis dat wij u hier laten zien, aangeboden door Schuitema Makelaars in Hilversum, zal dan ook snel weg zijn. Zelfs al is het in de woorden van de uitzonderlijk plezierige Martin Schuitema ‘een opknappertje’. Inderdaad, voor het geld waarvoor u elders in het land riant vrijstaand kunt wonen, koopt u hier een hoekhuis in een Hilversumse straat waar nog alles aan gedaan moet worden. Zo is de markt. Maar succesvolle tweeverdieners malen daar niet op: ze maken het huis helemaal naar hun zin en weten dat ze voor vergelijkbare ruimte in Amsterdam veel meer zouden moeten betalen, zonder de mogelijkheid om in de tuin BBQ feestjes te houden. En de locatie van dit huis, in Hilversum-Zuid, is uitstekend.

Johan de Wittstraat 35 HILVERSUM    Vraagprijs € 560.000 k.k.

In Hilversum-Zuid gelegen solide gebouwde en netjes onderhouden ruime hoekwoning (bouwjaar 1937) met oprit voor meerdere auto’s, garage en voor- en zonnige achtertuin.

  • 4 slaapkamers (mogelijkheid voor meerdere)
  • woonoppervlak 156 m²
  • inhoud 552 m³
  • perceeloppervlak 2.88 are
  • gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen, uitvalswegen, natuur enz.

Indeling: entree/vestibule, hal, toilet, stahoge provisiekelder, L-vormige woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de achtertuin, nette keuken, kleine serre (‘klompenhok’), deels overdekt terras.

1e verdieping: overloop met mogelijkheid van separaat 2e toilet, badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafel, ruime ouderslaapkamer met balkon, 2e ruime slaapkamer, 3e slaapkamer, vaste trap naar:

2e verdieping: grote open zolderruimte (zijgevel tot de nok opgetrokken) met een slaapkamer. Mogelijkheid voor nog 2 kamers en vliering.

– De woning is voorzien van centrale verwarming en nagenoeg geheel van dubbele beglazing

– Oorspronkelijke indeling nog nagenoeg geheel intact

Een ideaal gezinshuis!

Op de eigen website www.johandewittstraat35.nl (slim van deze makelaar) vindt u alle informatie. Een huis met veel mogelijkheden. Wie zoiets zoekt adviseren wij snel te handelen.

Schuitema Makelaars
Vaartweg 66, 1217 SV Hilversum
Telefoon: 035-6240651
KvK: Hilversum, 32047396
E-mail: [email protected]
Internet: www.schuitemamakelaars.nl

http://www.schuitemamakelaars.nl/Johan-de-Wittstraat-35-HILVERSUM-20161221102124754

 

 

Leave a Comment