Weinig appartementengebouwen hebben zo’n uitzonderlijke, stijlvolle entree als dit. Residentie Prins Hendrikpark in Baarn wordt aan de voorkant gekarakteriseerd door de monumentale ‘Toren van Berlage, onderdeel van het voormalige Badhotel dat hier in het lommerrijke Baarn in 1887 werd gebouwd als kuuroord voor de elite. In 1985 werden aan deze toren vleugels gebouwd met in totaal 54 appartementen van verschillend formaat. De actieve makelaar Yolande Egas van NVM makelaardij CallEgas uit Soest biedt hier het appartement Julianalaan 4-217 aan, met veel liefde en aandacht bewoond. Dit royale 2-kamer appartement met balkon en een vraagprijs van 259.000 euro ligt op de eerste verdieping. Het was ooit een 3-kamer appartement en het is daardoor ruim van opzet en toch knus! Het wordt omringd door een prachtige parktuin. Een geweldige plaats als u kleiner maar in stijl wilt wonen, met alle faciliteiten in de directe omgeving en niet ver van station Baarn en de A1.>>

01-Julianalaan-4-217-Baarn-vooraanzicht

Weinig appartementengebouwen hebben zo’n uitzonderlijke, stijlvolle entree als dit. Residentie Prins Hendrikpark in Baarn wordt aan de voorkant gekarakteriseerd door de monumentale ‘Toren van Berlage, onderdeel van het voormalige Badhotel dat hier in het lommerrijke Baarn in 1887 werd gebouwd als kuuroord voor de elite. In 1985 werden aan deze toren aan de Julianalaan vleugels gebouwd met in totaal 54 appartementen van verschillend formaat. De actieve makelaar Yolande Egas van NVM makelaardij CallEgas uit Soest biedt hier het appartement Julianalaan 4-217 aan, met veel liefde en aandacht bewoond en verzorgd. Dit royale 2-kamer appartement met balkon en een vraagprijs van 259.000 euro ligt op de eerste verdieping en heeft een box en een eigen parkeerplaats in de onderbouw. Het was ooit een 3-kamer appartement en het is daardoor ruim van opzet en toch knus! Het wordt omringd door een prachtige parktuin in de boomrijke villawijk Prins Hendrikpark nabij een uitgestrekt bosgebied. Een geweldige plaats als u kleiner maar in stijl wilt wonen, met alle faciliteiten in de directe omgeving en niet ver van station Baarn en de A1.

Indeling

Via een overdekte corridor passeert u de goed verzorgde binnentuin. Entree. Brede gang met CV-kast, garderobe, zeer ruim toilet met wastafel, en de meterkast. De slaapkamer met kastenwand geeft toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, dubbel wastafelmeubel, designradiator en bovenlicht. De woonkamer heeft een sfeervolle, open haard en geeft via een schuifpui toegang tot het balkon. De huidige eetkamer was voorheen een slaapkamer en is bij de woonkamer getrokken, waardoor ook een open keuken is ontstaan. Het daglicht kan nu heerlijk het hele appartement binnenkomen! De nette keuken is voorzien van enige inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, een vaatwasmachine en combi-magnetron. In de handige bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en er is plaats genoeg voor bijvoorbeeld opslag. Het L-vormig balkon ligt op het noorden en biedt een groen en gezellig uitzicht.

02-Julianalaan-4-217-Baarn-boslaantje

Bijzonderheden

– CV-ketel Combi Pact 24/33 Daalderop (2010)
– rolluiken aan buitenzijde over de gehele achterzijde
– geheel voorzien van isolatieglas
– servicekosten: €  301,- (voor gezamenlijke kosten en reserve groot onderhoud)
– eigen parkeerplaats in de onderbouw; het appartement is binnendoor bereikbaar
– woonoppervlakte: 92 m2
– box in de onderbouw: 5 m2
– balkon: 10 m2
– bouwjaar: 1985
– de residentie is voorzien van een afgesloten entree met video-intercom, parkeergarage voor eigen gebruik (voor de bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein), meerdere liften, algemene zithoek met open haard voor gezamenlijk gebruik, een algemene gezelschapsruimte in de Toren van Berlage, gemeenschappelijke fietsenstalling, wasserette en wijnkelder.

Fotografie: Jacqueline Bonting, BNTNG Photography Bussum
Verkoopstyling: Anja van Beekhuizen, Checkpoint Interieur & Verkoopstyling Harderwijk

Meer informatie op www.callegas.nl

03-Julianalaan-4-217-Baarn-hal-richting-ingang05-Julianalaan-4-217-Baarn-woonkamer-106-Julianalaan-4-217-Baarn-woonkamer-gang08-Julianalaan-4-217-Baarn-woonkamer-eetkamer10-Julianalaan-4-217-Baarn-keuken12-Julianalaan-4-217-Baarn-slaapkamer-113-Julianalaan-4-217-Baarn-slaapkamer-214-Julianalaan-4-217-Baarn-badkamer-combi11-Julianalaan-4-217-Baarn-gang-toilet-combi

Leave a Comment