Als je dit huis ziet, begrijp je heel goed waarom ooit het woord Drentenieren werd uitgevonden. Voor de prijs van een matige middenwoning in gemiddeld Nederland woont u als een grootvorst op deze prachtige woonboerderij met ruim 5.000 meter eigen grond en 5 slaapkamers. U kunt er paardrijden in uw eigen gedraineerde paddock en om u heen ziet u alleen maar prachtige natuur. Buitenstate makelaar Roelof Berg uit Diever schrijft ‘waar u ook uit het raam kijkt, u vindt een levend schilderij’ en zo is het ook. En ja, u moet een uurtje rijden vanuit Wijster naar midden Nederland, maar hoe lang is nu uw dagelijks verkeer? Mocht u alvast willen proeven: zaterdag (10 juni) is er van 11.00 tot 15.00 open huis!>>

Als je dit huis ziet, begrijp je heel goed waarom ooit het woord Drentenieren werd uitgevonden. Voor de prijs van een matige middenwoning in gemiddeld Nederland woont u als een grootvorst op deze prachtige woonboerderij met ruim 5.000 meter eigen grond en 5 slaapkamers. U kunt er paardrijden in uw eigen gedraineerde paddock en om u heen ziet u alleen maar prachtige natuur. Buitenstate makelaar Roelof Berg uit Diever schrijft ‘waar u ook uit het raam kijkt, u vindt een levend schilderij’ en zo is het ook. En ja, u moet een uurtje rijden vanuit Wijster naar midden Nederland, maar hoe lang is nu uw dagelijks verkeer? Mocht u alvast willen proeven: zaterdag (10 juni) is er van 11.00 tot 15.00 open huis!

Hamveld 12, Wijster Prijs € 389.000,- k.k.

Op een werkelijk unieke locatie gelegen markante woonboerderij met ruime schuur (ca 60 m2) en een gedraineerde paddock van 15x25m. Gesitueerd op een fraai perceel met groot gazon, weide en terrassen. Het totale perceel is 5.140 m² en het wordt omringd door natuurterrein van Drents Landschap. Uitgestrekte wandel- en fietsgebieden op steenworp afstand, zoals Nationaal Park Het Dwingelderveld en landgoed Vossenberg.  Het huis ligt op slechts ca. 10 autominuten van Beilen (NS station) en van de oprit naar de A28, en op fietsafstand van de openbare basisschool, sportaccommodatie en de supermarkt in Wijster.  Kortom; heerlijk landelijk wonen maar wel met alle voorzieningen in de buurt. Het gezellige dorp Westerbork bevindt zich tevens op fietsafstand. Deze ruime, in nette staat verkerende boerderij kenmerkt zich door een praktische en functionele indeling met ruim bemeten vertrekken. De royale centrale hal biedt toegang tot de verschillende ruimtes. Waar u ook uit het raam kijkt, u vindt een levend schilderij!

INDELING:

Begane grond: royale centrale hal met garderobe en trap naar eerste verdieping, toilet en binnendoor naar de ruime deelruimte;

heerlijk ruime woon-/eetkamer met open keuken en tuindeuren (totaal circa 56 m2). De houtkachel en koestalraampjes maken de sfeer compleet. De bijkeuken is ook vanuit de centrale hal toegankelijk. Hier vindt u de wasmachine en droger.

 

drie (slaap)kamers, waarvan de twee grootste met een prachtig zicht op de binnenplaats;

Eerste verdieping: overloop met twee ruime slaapkamers (resp. circa 10 m² en circa 12 m²), waarvan 1 met praktische vaste kast en 1 met een dakkapel. Binnendoor is de zolder van de deel te bereiken.

VERDERE INFO:

Woonboerderij, vrijstaande woning

Perceeloppervlakte 5.140 m2

Inhoud1.200 m3

Schuur met paardenstal

Rieten kap vervangen in 2010

Alle slaapkamers voorzien van draai/kiepramen

Muurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing op de begane grond

CV ketel van 2006

Buitenverblijf (ca. 20 m2) met panoramisch uitzicht en voor meerdere doeleinden geschikt


 

ROELOF BERG MAKELAARDIJ
Kruisstraat 10 A, Diever
Bel ons nu: 0521-571126
www.roelofberg.nl

https://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/drenthe/wijster/hamveld-12-1.html?=0&orderBy=datum_desc&page=1

Leave a Comment