Dit is qua prijs en interieur een iets ander huis dan u doorgaans hier ziet. Het is wat duurder en in het kader van ‘smaken verschillen’ wijkt het van binnen ook enigszins af van wat over het algemeen door onze lezers mooi en stijlvol wordt gevonden. Daar kijken wij doorheen, want dit is een superhuis voor mensen die werkelijk nooit gebrek aan ruimte willen hebben. Of u nu paarden, klassieke auto’s of een botenhobby heeft; u kunt zich hier helemaal uitleven. Groot gezin, veel familie, een omvangrijke schare vrienden? Ruimte genoeg. En een interieur past u gemakkelijker aan dan dat er echt gebouwd of gerestaureerd moet worden. Volledig omgeven door groen biedt dit perceel van bijna 1 hectare ruimte aan een karakteristieke boerenwoning en een traditionele boerenschuur die in de afgelopen tien jaar volledig opnieuw is opgebouwd. De schuur van circa 725 m² (!) beschikt onder andere over een verwarmd zwembad met diverse ontspanningsruimtes, een ruim gastenverblijf, diverse werkplaatsen, hobbyruimtes en (paarden)stallen. Dus of u nu denkt aan een bed & breakfast, het aan huis houden van paarden of het combineren van werken en wonen op eigen terrein, werkelijk alles is mogelijk. >>

 

Kruiningen1

Dit is qua prijs en interieur een iets ander huis dan u doorgaans hier ziet. Het is wat duurder en in het kader van ‘smaken verschillen’ wijkt het van binnen ook enigszins af van wat over het algemeen door onze lezers mooi en stijlvol wordt gevonden. Daar kijken wij doorheen, want dit is een superhuis voor mensen die werkelijk nooit gebrek aan ruimte willen hebben. Of u nu paarden, klassieke auto’s of een botenhobby heeft; u kunt zich hier helemaal uitleven. Groot gezin, veel familie, een omvangrijke schare vrienden? Ruimte genoeg. En een interieur past u gemakkelijker aan dan dat er echt gebouwd of gerestaureerd moet worden.
Op loopafstand van het prachtige natuur- en recreatiegebied ‘Den Inkel’ en de Westerschelde, belandt u in echt een andere wereld als u het erf van deze unieke woonboerderij oprijdt. Volledig omgeven door groen, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn, biedt dit perceel van bijna 1 hectare ruimte aan een karakteristieke boerenwoning en een traditionele boerenschuur die in de afgelopen tien jaar volledig opnieuw is opgebouwd. De schuur van circa 725 m² (!) beschikt onder andere over een verwarmd zwembad met diverse ontspanningsruimtes, een ruim gastenverblijf dat nog grotendeels naar eigen wens is in te richten, diverse werkplaatsen, hobbyruimtes en (paarden)stallen. Dus of u nu denkt aan een bed & breakfast, het aan huis houden van paarden of het combineren van werken en wonen op eigen terrein, werkelijk alles is mogelijk. En door de centrale ligging in de provincie staat u binnen een half uur in steden als Antwerpen en Breda.

Polderweg 6, Kruiningen    Vraagprijs € 1.200.000,-

De foto’s en onderstaande beschrijving geven u een eerste beeld van dit enorme complex. Onderaan vindt u een link naar de beschrijving van de verkopende makelaar met nog meer foto’s.

Polderweg6Kruiningen-04

Polderweg6Kruiningen-06

WOONHUIS

Begane grond
Woonkamer
De knusse woonkamer staat dankzij de openslaande tuindeuren direct in contact met de tuin.

Polderweg6Kruiningen-13-300x200

Polderweg6Kruiningen-14

Keuken
De afzonderlijke keuken is voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur (koelkast, oven, vaatwasser). Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime kelder, het kantoor en de bijkeuken met een aparte badkamer.

Polderweg6Kruiningen-19

Polderweg6Kruiningen-17

Kantoor
De benedenverdieping beschikt over een aparte, ruime kamer van circa 20 m² die kan worden ingericht als speel-, kantoor- of praktijkruimte.

Polderweg6Kruiningen-20

Bijkeuken/badkamer
Via de bijkeuken heeft u toegang tot een badkamer met ligbad, wastafel, aparte douche en een verhoogd toilet.
Een deel van de ramen en deuren van de woning is voorzien van dubbel glas.

Polderweg6Kruiningen-50

Polderweg6Kruiningen-51

Polderweg6Kruiningen-52

Polderweg6Kruiningen-53Verdieping
Eerste verdieping
Deze beschikt over  een royale overloop en 3 ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen wastafel. Op deze verdieping is tevens een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig.

Polderweg6Kruiningen-26

Polderweg6Kruiningen-27

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de twee zolderkamers. Een van de kamers biedt plaats aan de CV-combiketel. De andere kamer is geschikt als slaapkamer.

SCHUUR
De schuur, in de laatste 10 jaar volledig nieuw opgebouwd, is door alle functionaliteiten en zijn royale oppervlakte multifunctioneel inzetbaar.

Begane grond
Winkel
We starten in de hal die toegang geeft tot de winkel en het gastenverblijf op de verdieping. De winkel, ook direct toegankelijk vanaf buiten, is ook prima geschikt om te worden ingericht als praktijk- of kantoorruimte.

Polderweg6Kruiningen-55

Werkplaats en hobbyruimtes
De schuur beschikt over diverse geschakelde ruimtes die op dit moment in gebruik zijn als werkplaats, garage (inclusief autobrug) en hobbyruimte. Deze ruimtes hebben vrijwel allemaal een eigen entree vanaf buiten.

Polderweg6Kruiningen-57

Polderweg6Kruiningen-40

Stallen
De schuur beschikt over een aantal stallen die prima geschikt zijn voor het houden van paarden en/of ander kleinvee.

Polderweg6Kruiningen-58

Zwembad
Het verwarmde zwembad (Starline) met een afmeting van circa 5,25 m x 8,80 m x 1,55 m diep is voorzien van een jetstream en een roldeck. Verwarming van het water gebeurt door middel van een warmtepomp en/of via de CV-ketels. De luchtbehandelingsinstallatie kan de zwembadruimte verwarmen, koelen, drogen en ontvochtigen. De gehele vloer is voorzien van vloerverwarming. Via de openslaande deuren rondom, desgewenst af te sluiten met traditionele houten luiken, staat u onmiddellijk op het zonovergoten terras. Na het zwemmen neemt u plaats in de ontspanningsruimte of gebruikt u een drankje aan de bar.

Polderweg6Kruiningen-37

Polderweg6Kruiningen-32

Verdieping
Gastenverblijf
De verdieping van de schuur is gedeeltelijk ingericht als gastenverblijf met een oppervlakte van circa 135 m². Desgewenst kan het verblijf eenvoudig worden uitgebreid met nog eens circa 100 m², die momenteel in gebruik is als opslagruimte en kantine. Het gastenverblijf is grotendeels afgewerkt en ingedeeld, maar kan nog naar eigen wens worden voorzien van een inbouwkeuken en sanitair. Het verblijf beschikt over een eigen toegang vanaf buiten en heeft een woonkamer en twee slaapkamers. Geschakeld aan de woonkamer bevindt zich een ruimte met alle aansluitingen voor het plaatsen van een keuken. Ook is er een aparte ruimte, waarin alle aansluitingen aanwezig zijn voor de realisatie van een badkamer.

Polderweg6Kruiningen-43-1

Fitnessruimte
De fitnessruimte is toegankelijk vanuit de ontspanningsruimte en kijkt uit over het prachtige zwembad.

Polderweg6Kruiningen-38

Exterieur
Het object is grotendeels omzoomd door een prachtige groenstrook en biedt daardoor ruim voldoende privacy. Ook aan de veiligheid is gedacht; het erf is volledig afgeschermd door middel van een sierhekwerk en een toegangspoort. Rondom de woning ligt een siertuin met tuinhuis en er zijn verschillende weitjes voor de paarden. Voor de paardenliefhebber is er voldoende ruimte voor de aanleg van een rijbak!

Polderweg6Kruiningen-10

Polderweg6Kruiningen-08

Bijzonderheden
De schuur is in 2015 voorzien van 100 zonnepanelen die genoeg stroom opleveren om het zwembad via de warmtepomp het jaar rond te verwarmen en het huis én de schuur van elektriciteit te voorzien.

Polderweg6Kruiningen-07

Polderweg6Kruiningen-smal

BOUW
Bouwjaar          1896
Soort dak         Zadeldak bedekt met pannen

OPPERVLAKTEN EN INHOUD
Gebruikersoppervakten
–          Wonen (= woonoppervlakte)        225 m²
–          Overige inpandige ruimte             10 m²
–          Gebouwgebonden buitenruimte  6 m²
–          Externe bergruimte                         1.226 m²
Perceeloppervlakte                                      8.945 m²
Inhoud                                                            791 m³

Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden!

Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters
Hoofdstraat 54 | 4416 AE Kruiningen | 0113 57 28 35 | [email protected]

http://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/zeeland/kruiningen/polderweg-6.html?=0&searchReferer=Kruiningen&orderBy=datum&sortBy=DESC&page=1

Leave a Comment