Als u redelijk centraal in ons land een huis zoekt met heel, heel veel ruimte en met prachtige vergezichten, dan heeft Buitenstate-makelaar Van Ekeren Kuiper Makelaardij in Leerdam een werkelijk multifunctionele woonboerderij voor u. Een immens woonhuis, een immense bedrijfsruimte verdeeld over meerdere gebouwen, bijna 3.000 meter tuin en alle ruimte voor auto’s, paarden en parkeren. Bij een paar foto’s is het zinvol om ‘er even doorheen te kijken’ en dan ziet u de geweldige mogelijkheden die dit huis in Meerkerk biedt.>>

Als u redelijk centraal in ons land een huis zoekt met heel, heel veel ruimte en met prachtige vergezichten, dan heeft Buitenstate-makelaar Van Ekeren Kuiper Makelaardij in Leerdam een werkelijk multifunctionele woonboerderij voor u. Een immens woonhuis, een immense bedrijfsruimte verdeeld over meerdere gebouwen, bijna 3.000 meter tuin en alle ruimte voor auto’s, paarden en parkeren. Bij een paar foto’s is het zinvol om ‘er even doorheen te kijken’ en dan ziet u de geweldige mogelijkheden die dit huis in Meerkerk biedt.

Bazeldijk 36 a MEERKERK Prijs € 765.000,- k.k.

Sfeervolle woonboerderij met bedrijfsruimte (circa 414 m2, inhoud 1.749 m3), op een royaal perceel van circa 2910 m2. Ligt aan het kanaal, dichtbij dorpskern, heeft een riante tuin op het westen en legio mogelijkheden! Beschikt over grote ruimten, een dubbele garage, diverse opstallen en extra parkeerruimte! Prachtig uitzicht op het Merwedekanaal aan de voorzijde en de weilanden aan de achterzijde. Het gaat hier om een woonhuis dat gebouwd is voor 1960 en dat een metamorfose heeft ondergaan in 2014. Het biedt de mogelijkheid om de extra ruimten te gebruiken voor bedrijfsvoering of recreatie. Ook dubbele bewoning/mantelzorg behoort tot de mogelijkheden. De achterzijde is gesitueerd op het zuidwesten, met vrij uitzicht over de polder, een terras en een royale tuin.

Begane grond woonhuis
Entree; ontvangsthal met meterkasten, garderobe en een separaat toilet met fonteintje. Riante woonkamer met veel lichtinval, een sfeervol stookpunt en uitzicht over het Merwedekanaal. Open keuken voorzien van een Boretti fornuis met 5-pits inductie kookplaat en een grote oven, een afzuigkap, een vaatwasser (Miele), een dubbele spoelbak met 1 mengkraan en een grote koelkast met vrieslade. Kamer en suite (pianokamer) met toegang tot de hal; moderne badkamer met inloopdouche en wastafel.

Hal 2 met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot een bergruimte. Bijkeuken-/ wasruimte met witgoedaansluiting (WM + WD), spoelbak, bergkast en een eigen ingang (middels een loopdeur). Logeerkamer met vaste kastenwand (4 kasten). Deel, nu in gebruik als hobbyruimte-/berging. Vanuit de deel is de CV-ruimte te bereiken. Hier is een CV-ketel (Nefit Excellent, 2000) aanwezig voor het woonhuis en een hete luchtverwarming (Brink) voor de ruimte op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Deze grote open ruimte is voor diverse doeleinden bruikbaar. De ruimte heeft een keuken, meerdere zitjes en een dakterras. Op dit dakterras, aan de achterzijde van de woning, kunt u in alle rust genieten van uw privacy. Het heeft zelfdragende tegels. Er is verder een separaat toilet met fonteintje; een badkamer met een verdiepte ligbad-/douchecombinatie en een wastafel. De ruimte is bereikbaar via een eigen ingang vanaf de buitenzijde, waardoor de mogelijkheid bestaat om hier een aparte woonruimte te realiseren. Vanuit hal 2 is deze ruimte ook vanuit het woonhuis te bereiken.

Eerste verdieping woonhuis: deze is vanuit de open ruimte boven te bereiken; hal;

– master bedroom met een dubbele wastafel, een airco, berging achter de knieschotten en een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal. De muren van deze slaapkamer zijn extra geïsoleerd en er is dubbel glas aanwezig;

– gastenkamer met dakkapel en dubbele wastafel met meubel;

– slaapkamer met dakraam. Op dit moment in gebruik als ‘logeerkamer’.

Bedrijfsgedeelte 1: 140 m2 grenzend aan de woning; 2: 169 m2 vrijstaand met hiernaast een ruime schuur van 15×7 m en 20 parkeerplaatsen.

Specificatie bedrijfsgedeelte:
Bedrijfsruimte 1: ca. 140 m2, met 5 ruimtes, beschikt over betonnen vloeren en een systeemplafond aan de achterzijde van de woonboerderij, grenzend aan de parkeerruimte.
Indeling: ontvangsthal; kantoor met uitzicht aan de achterzijde; kamer met glazen wand; archiefruimte met balie, lange rechthoekige kamer met toilet en CV-opstelling (Nefit Excellent, 2000).

Bedrijfsruimte 2: ca. 169 m2 vrijstaand, geheel openplan, betonnen vloeren, beschikt over een keuken, 4 paardenboxen en openslaande deuren (2 stuks). Vanuit deze bedrijfsruimte is de dubbele garage te bereiken.

Schuur: 105m2 (15m x 7m2) bruikbaar voor vele doeleinden.

Garage: ca. 23 m2, met elektra en elektrisch bedienbare garagedeuren. Hier kunt u meerdere auto’s kwijt. De garage is inpandig ten opzichte van de bedrijfsruimte 2.

Tuin:
De riante tuin is rondom de woning gelegen, met het grootste gedeelte van de grond aan de achterzijde. Dit resulteert in een privacyvolle buitenruimte!
– Vanaf de Bazeldijk rijdt u via een eigen oprit het terrein op. Hier komt u uit op een verhard terrein met parkeerplaatsen voor vele auto’s.
– Het geheel is voorzien van diverse beplantingen en borders met een strak gazon.
– Vrijstaand houten tuinhuis en een riante schuur (105 m2) aanwezig.

Algemeen
– Circa 3 jaar geleden hebben de eigenaren een grote renovatie gerealiseerd. Het gehele woonhuis is toen verbouwd, gemoderniseerd en geschilderd. Vernieuwingen: plafonds, muren, vloeren, open keuken gerealiseerd, keuken, elektra vernieuwd (nieuwe leidingen en privé meterkast en bedrijfsmeterkast) en door het hele pand eikenhouten vloeren aangebracht (ong. 250 m2). Het gehele pand is voorzien van een nieuw alarmsysteem en van mechanische ventilatie in badkamer en toilet.

– De grote open ruimte boven is in 2013 opnieuw geschilderd en er zijn spotjes aangebracht in de plafonds.

– Het geheel beschikt grotendeels over dubbele beglazing.

Ligging
Het dorp Meerkerk is gelegen in de Alblasserwaard, een veenweidegebied dat van oudsher wordt opgesierd door slootjes met knotwilgen, weilanden met zwartbonte koeien en langs de riviertjes en stroompjes gelegen boerderijen. Het dorp heeft ideale uitvalswegen, doordat het direct aan de A27 is gelegen. Daarnaast zijn er goede verbindingen met de A2 en de A15. Vanuit Meerkerk bevindt u zich in een mum van tijd in Gorinchem, Breda, Utrecht, Rotterdam of zelfs Antwerpen.
Meerkerk beschikt over een ruim winkelaanbod, twee basisscholen en een uitgebreid verenigingsleven.

Van Ekeren Kuiper Makelaardij – Leerdam
Voorwaartsveld 5a
4142 DA Leerdam
T 0345 63 21 00
F 0345 63 20 01
[email protected]
http://www.vanekerenkuiper.nl/

Alle informatie ook via: https://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/zuid-holland/meerkerk/bazeldijk-36-a.html?=0&makelaarId=35&orderBy=datum_desc&page=1

Leave a Comment