Als u snel de foto’s van deze stolpboerderij in het Noordhollandse Oudesluis bekijkt, denk u wellicht ‘mwah, niets voor ons’. Maar kijk dan nog eens een keer, en bekijk ook de video die Geert Klaver, een van de meest creatieve en actieve makelaars in ons land, maakte. Kortgeleden zagen wij in Amsterdam een jaren dertig rijtjeshuis aangeboden worden. Helemaal niet zo bijzonder, vraagprijs bijna twee miljoen. Wat een waanzin. Dan dit huis, voor zes ton.>>

Als u snel de foto’s van deze stolpboerderij in het Noordhollandse Oudesluis bekijkt, denk u wellicht ‘mwah, niets voor ons’. Maar kijk dan nog eens een keer, en bekijk ook de video die Geert Klaver, een van de meest creatieve en actieve makelaars in ons land, maakte. Kortgeleden zagen wij in Amsterdam een jaren dertig rijtjeshuis aangeboden worden. Helemaal niet zo bijzonder, vraagprijs bijna twee miljoen. Wat een waanzin. Dan dit huis!

Grote Sloot 491, Oudesluis  Prijs € 600.000,- k.k.

Droomt u geregeld van een heerlijk rustige en beschutte tuin? Van alle ruimte om je heen om het leven nog meer kwaliteit te geven. Van een huis met een gezonde basis dat desgewenst alle ruimte biedt voor persoonlijke verbeteringen? Kijk, dan is deze fraaie stolpboerderij met een prachtig bijgebouw, gelegen aan de Grote Sloot in Oudesluis (vlakbij Schagen) en vlakbij de kust, super interessant. De boerderij met rieten kap ligt verscholen tussen de bomen en is gelegen aan de rustige kant van de Grote Sloot. Het huis is gebouwd omstreeks 1910, gerenoveerd in 1980 en hierbij volledig geïsoleerd.

Via de ruime oprijlaan komt u op een binnenplaats met volop parkeergelegenheid. In de tuin kunt u in volle privacy vertoeven. Het volledige geïsoleerde bijgebouw biedt tal van mogelijkheden zoals een B&B, praktijk of kantoor aan huis. Er zijn nu twee slaapkamers, of één slaapkamer en een werkkamer, maar er is nog alle ruimte voor meer. Op 10 autominuten rijden bent u in Anna Paulowna of Schagen voor uw boodschappen. En in 15 minuten zit u lekker aan het strand! Lach iedereen in Amsterdam uit. Zeker, er is langer woon-werkverkeer voor nodig, maar wat een prijs/kwaliteitverhouding!

Bouwjaar: 1910 | Gerenoveerd: 1980
Woonoppervlakte: ca. 347 m²
Inhoud: ca. 1306 m³
Bijgebouwen: ca. 197 m²
Perceeloppervlakte: 3.200 m²

Filmpje!

Indeling
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen: mechanische ventilatie, dakraam, rookkanaal

Energie
C.V.-ketel Atag (Eigendom, 1999)
Isolatie: Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming: C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water: C.v.-ketel

Buitenruimte
Ligging: Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, landelijk gelegen
Tuin: Tuin rondom
Garage: vrijstaande dubbele stenen garage
Schuur/berging: vrijstaande stenen schuur/berging (2)

Meer informatie, meer zien?

https://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/noord-holland/oudesluis/grote-sloot-491.html?=0&searchReferer=Oudesluis&orderBy=datum_desc&page=1#

Klaver Makelaardij
Trambaan 12, 1733 AX Nieuwe Niedorp
T 0226-414008
F 0226-414009
[email protected]
https://www.klavermakelaardij.nl/

 

 

 

 

Leave a Comment