Kijkt u ook geregeld met plezier en verbazing op televisie naar gezinnen die huis en haard opgeven en in het buitenland een bouwval in een renderende ‘bed & breakfast’ proberen te veranderen? Het pand, de Buitenstate in Ruurlo die wij u hier laten zien vraagt een andere investering dat u veelal in zo’n programma hoort. Maar u kunt hier vanaf dag één geld verdienen, en toch van een on-Nederlandse vrijheid genieten. Zie hier een super woonboerderij met veel grond (ruim 2 hectare) en … een theeschenkerij!>>

Kijkt u ook geregeld met plezier en verbazing op televisie naar gezinnen die huis en haard opgeven en in het buitenland, zonder de taal te spreken, gaan proberen om met de opbrengst van hun hele hebben en houden een bouwval in een renderende ‘bed & breakfast’ te veranderen? Natuurlijk, het pand, de Buitenstate, die wij u hier laten zien vraagt een andere investering dat u veelal in zo’n programma hoort. Maar u kunt hier vanaf dag één geld verdienen, en toch van een on-Nederlandse vrijheid genieten. Bovendien blijft u dicht bij vrienden en familie. U hoeft zelfs niet eens een andere taal te leren, alleen Achterhoeks te leren begrijpen (dat lukt u zo) en begrip te hebben voor het Naoberschap. Iedere noaber, iedere bewoner, heeft een zogeheten noaberplicht. Dit is de verplichting om andere noabers desgewenst met raad en daad bij te staan; in een eigentijdse variant van burenhulp. De noaste noaber verzorgt je planten, post en soms zelfs je huisdieren als je op vakantie bent. Ook ondersteunt hij of zij in kleine zaken bij ziekte en bij overlijden en verzorgt of regelt hij uit naam van alle noabers een fruitmand, rouwkrans, ooievaar, Abraham, Sara, huwelijksboog of meiboom. Is het niet geweldig? Zouden we overal in Nederland moeten hebben, dan zou ons land er heel anders uitzien (en dan wil je sowieso nooit meer weg…). Zie hier een super woonboerderij met veel grond (ruim 2 hectare) en … een theeschenkerij!

Hulshofweg 3, Ruurlo Prijs € 895.000,- k.k.

Prachtig gelegen in de Achterhoek bij de Baakse Beek. Rust en ruimte uitstralend. Geheel gerenoveerd met hoogwaardige materialen, omgeven door een prachtige tuin aangelegd in Engelse landschapstijl, omzoomd door houtsingels.

Privacy, kwaliteit en leefgemak zijn de kernbegrippen van dit bijzondere geheel, met zijn oppervlakte van ruim 2 hectare. In de tuin met meerdere waterpartijen, waaronder een zeer royale zwem/visvijver, staat een unieke Tearoom/Theeschenkerij, met diverse terrassen. Bedrijf en privé zijn echter prachtig van elkaar gescheiden.

Er is een weiland met schuilgelegenheid voor paarden, er zijn 3 paardenboxen met paddock en zadelkamer in de grote schuur, plus, 2 plaatsen voor auto’s en een bergschuur. Binnen de poort ademt het geheel een sfeer van rust en comfort in een groene Oase. Dit is echt alleen te ervaren door bezichtiging ter plaatse.

 

Indeling:

Begane grond:
hal, toiletruimte, garderobe, bijkeuken. Eet/woonkeuken uitgerust met zeer recent geplaatste hoogwaardige inbouwkeuken, voorzien van Miele 90cm brede braad/bakoven, 60cm brede combimagnetron, hoge druk steamer, vaatwasser, Gaggenau inductie-kookplaat en teppanyaki plaat.

Woonkamer met open haard in Franse natuursteen, openslaande tuindeuren naar terrassen en aangrenzend kantoorruimte.

De gehele begane grond is voorzien van marmeren plavuizen met vloerverwarming.

 

1e Verdieping:
4 slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer. Deze badkamers zijn recent geheel vernieuwd, waarbij één is voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet en de andere van inloopdouche, voetenbad en wastafelmeubel. Verder nog een separate grote badkamer met massagedouche, whirlpool en separate kleedkamer.

2e Verdieping:
zolderruimte met CV-opstelling met Nefit HR combiketel uit 2014.

 

Tearoom/Theeschenkerij:
Afmeting ± 70 m² met separate CV-installatie, inbouwkeuken en dubbele toiletgroep. Ook bruikbaar als gastenverblijf, kantoor of atelier.

Paardenstallen:
Kapschuur met een afmeting van circa 190 m² met 3 ruime boxen, zadelkamer en werkplaats en toegang tot paddock. Schuur tevens geschikt voor 2 voertuigen.

 

Bijzonderheden:

* Inhoud ± 875 m³.

* Perceeloppervlakte 20.584 m².

* Uitstekende staat van onderhoud en geïsoleerd.

* Zeer geschikt voor voortzetting c.q. uitbreiding van de huidige theetuin.

* Prachtig sfeervol object met veel mogelijkheden, gelegen aan fietsknooppunt.

* Zeer rustig gelegen met optimale privacy.

* Een bezichtiging is een must!

* Bouwjaar 1929

* Woonoppervlakte 250 m2

* Volledig geïsoleerd

Meer informatie:

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars – Hengelo Gld.
Kerkstraat 4, Hengelo Gld.
Bel ons nu: 0575-462359
www.demakelaarsvanbronckhorst.nl

en op:

http://www.buitenstate.nl/landelijk-wonen/aanbod/gelderland/ruurlo/hulshofweg-3-2.html?=0&orderBy=datum_desc&page=1

Leave a Comment