Stel dat u toe bent aan een ander huis, maar dan wel aan een totaal ánder huis dan wat gebruikelijk is. Of u denkt: ’weet je wat, ik verhuur mijn huis voor 1, 2 jaar en ik ga een beetje rondtrekken.’ Of… nu ja, vul maar in. Voor alle onrust die er maar in u kan zitten hebben wij hier het perfecte medicijn gevonden: een werkelijk schitterend woonschip waarvan alle hardware helemaal klaar is en dat u nog zelf naar eigen wens en smaak (en budget) kunt inrichten. Om vervolgens aan boord te gaan wonen en veel van Europa te gaan bekijken. Want anders dan een woonboot is de November een geweldig varend schip van 21 meter met elektrische aandrijving en een zuinige, stille dieselgenerator. Ontworpen door architect Jurrian Knijtijzer die ook verantwoordelijk is voor de prachtige houten Finch Buildings, verplaatsbare duurzame woonunits.>>

Stel dat u toe bent aan een ander huis, maar dan wel aan een totaal ánder huis dan wat gebruikelijk is. Of u denkt: ’weet je wat, ik verhuur mijn huis voor 1, 2 jaar en ik ga een beetje rondtrekken.’ Of… nu ja, vul maar in. Voor alle onrust die er maar in u kan zitten hebben wij hier het perfecte medicijn gevonden: een werkelijk schitterend woonschip waarvan alle hardware helemaal klaar is en dat u nog zelf naar eigen wens en smaak (en budget) kunt inrichten. Om vervolgens aan boord te gaan wonen en veel van Europa te gaan bekijken. Want anders dan een woonboot is dit een geweldig varend schip met elektrische aandrijving en een zuinige, stille dieselgenerator. Ontworpen door architect Jurrian Knijtijzer die ook verantwoordelijk is voor de prachtige houten Finch Buildings, verplaatsbare duurzame woonunits.

November woonschip, Loosdrecht  Vraagprijs € 450.000 v.o.n.

De November is een diesel elektrisch woonschip van 21 meter, ontworpen door Jurian Knijtijzer en gebouwd door Scheepswerf Bocxe in Delft. Het is ruim genoeg om riant aan boord te kunnen leven en zeewaardig genoeg om er heel Europa mee door te kunnen trekken. Het wordt te koop aangeboden door Van de Kuil Makelaardij in den Dolder, collegiaal met De ValkYachtbrokers in Loosdrecht.

De Bocxe 21M is ontworpen als hybride tussen een woonschip en motorjacht, wat resulteert in een spectaculair jacht met een ruim interieur. Het casco is in 2015 gebouwd door scheepswerf Bocxe te Delft en ontworpen door Jurrian Knijtijzer. De complete berekening van de inbouw van het interieur, uitrusting en isolatie is reeds gedaan en op aanvraag beschikbaar. Een indicatie van de inbouwkosten is eur. 225.000,-, afhankelijk van het gekozen kwaliteitsniveau. De elektrische aandrijving van Kalkman, een roerpropeller, met 45 Kw. wordt voorzien van stroom door een John Deere 60.5 KW generator.

Specificaties

Bouwer: Scheepswerf Bocxe, Delft

Ontwerper: Jurrian Knijtijzer

Lengte: 21.00 m

Breedte: 5.00

Diepgang: 0.70

Hoogte: 3.20

Bouwjaar: 2015

Romp: staal (6mm)

Raammateriaal: dubbelglas

2 elektrische spud palen, voor 2.75m en achter 4,5 mtr.

Motor: Kalkman

Type: elektrisch/diesel

PK: 62,22

KW: 45

Generator: John Deere 60.5KW 2 1500 rpm, type 4045 TFU 70.

Collegiaal in de verkoop met de Valk Yachtbrokers, Loosdrecht; Arjen Hoeksma. ‘t BreukeleveenseMeentje 6, LOOSDRECHT.

Alle informatie via: http://www.dmvandekuilmakelaardij.nl/-t-BreukeleveenseMeentje-6-LOOSDRECHT-201703031507171244

Leave a Comment