Kijk, dit is weer eens iets anders. Wij werden benaderd door TML makelaars in Nijverdal met de vraag of wij weleens aandacht besteden aan kantoorpanden. Het antwoord was ‘nee, dat deden wij nog niet, maar als er iets dat past bij ClassyLife, dan kan dat zeker.’ Welaan, zij bieden kantoorruimte in een Rijksmonument aan, in het landelijke Wierden. En dat pand is inderdaad bijzonder genoeg om hier te tonen. Het is een voormalig pompgebouw dat helemaal is gerenoveerd en een mooie mix biedt van klassiek en eigentijds, met een fraaie lichtinval. Je zal het maar zoeken!>>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kijk, dit is weer eens iets anders. Wij werden benaderd door TML makelaars in Nijverdal met de vraag of wij weleens aandacht besteden aan kantoorpanden. Het antwoord was ‘nee, dat deden wij nog niet, maar als er iets dat past bij ClassyLife, dan kan dat zeker.’ Welaan, zij bieden kantoorruimte in een Rijksmonument aan, in het landelijke Wierden. En dat pand is inderdaad bijzonder genoeg om hier te tonen. Het is een voormalig pompgebouw dat helemaal is gerenoveerd en een mooie mix biedt van klassiek en eigentijds, met een fraaie lichtinval. Je zal het maar zoeken!

Te huur: kantoorruimte in voormalig pompgebouw, Nijverdalsestraat 88 in Wierden

Onlangs is dit unieke object (Rijksmonument, voormalig pompgebouw) beschikbaar gekomen voor de verhuur. Het is zowel van buiten als van binnen geheel gerenoveerd en nu een fraaie locatie voor een bijzonder kantoor.
Er is circa 285 m2 ruimte op de begane grond en ca 180 m2 ruimte op de eerste verdieping. Het gebouw staat op een perceel van 2.150 m² en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het kan ook in gedeelten worden gehuurd:

Begane grond:

– kantoor 1, circa 51 m2

– kantoor 2, circa 40 m2

– kantoor 3, circa 51 m2

Verdieping:

– ‘tekenkamer’, circa 46 m2, achterzijde pand

– ‘ontwerpkamer’, circa 51 m2, voorzijde pand.

Uiteraard zegt de verhurende makelaar dat het een uniek object is, en in dit geval geven wij hem gelijk. Voor de prijzen zal u met TML Makelaars contact op moeten nemen; ga er vanuit dat u substantieel minder kwijt bent dan in de Randstad en er lekkerder werkt. En vanuit een groot deel van het land ben je in een uurtje in Wierden. Why not?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_9502

wierden2

img_9498

wierden3Meer informatie:

TML Makelaars B.V.
Rijssensestraat 58
7442 MJNIJVERDAL
0548-618660
[email protected]
www.tml-makelaars.nl

Leave a Comment