Althans, dat is de beeldsprakelijke belofte van de jongeman die met identiteitsbewijs en een tablet voor me staat. Razendsnel rekent hij uit dat ik de snelheid van het licht krijg, gratis een monteur mag verwachten en Netflix er op de koop toe bij krijg voor… minder dan bij de concurrent met het oranje logo.

Het was reeds avond en dan ben ik (vroeg ochtendmens) niet op mijn best. Ik krabbel iets op de tablet. 5 minuten later heb ik de bevestigingsmail al binnen. Ook heb ik een mail van de concurrent: die de opzegging accepteert en mij vaarwel zegt. Helaas zonder te memoreren dat ik al 15 jaar klant was. Er komen gasten van Groen met een klopboor de gateway in de meterkast hangen. Dat levert een hoop herrie en nog meer stof op. Daarna hangt er een zwart geval in de meterkast met een bungelend draad en stekker: een stopcontact ontbreekt.

Ik krijg een mail en word uitbundig gefeliciteerd met de ontvangst van een bovenmaatse doos waaronder 2 versterkers indien de…

Lees verder bij www.marketingtribune.nl

Leave a Comment