Vooral mensen uit de zakenwereld zullen bekend zijn met de zogeheten ‘conference calls’. Toch biedt deze optie niet alleen voor zakenlui een handige uitkomst, maar kun je het bijvoorbeeld ook inzetten om te bellen met je vrienden. In dit artikel zullen we je uitleggen wat conference bellen nu precies is en hoe je het kunt doen met je iPhone.

Het is echter wel belangrijk je iPhone tijdens het conference bellen optimaal te beschermen tegen stoten en vallen. Door van een telefoonhoesje en/of screenprotector gebruik te maken, is je smartphone wel bestand tegen een stootje. Op die manier kun je onbezorgd conference bellen met je iPhone!

Wat is een conference call?

Een conference call is eigenlijk gewoon bellen met meerdere personen tegelijk. Of het nu gaat om een werkgerelateerde vergadering of een gesprek met vrienden. Het is voor iedereen een toffe functie. Op een iPhone kun je heel makkelijk een conference call starten. Je kunt via je iPhone meerdere personen aan het gesprek toevoegen via een knop op je scherm. In deze blog lees je hoe je dat kunt doen, handig als je met meerdere personen iets moet bespreken!

Een groepsgesprek starten op je iPhone

iphone-x-tafel

Volg de onderstaande stappen om een groepsgesprek te starten op je iPhone.

  1. Wanneer je met één persoon aan het bellen bent zie je op je scherm een “+” functie op je scherm.
  2. Klik op de “+” en vervolgens krijg je de mogelijkheid om een persoon toe te voegen.
  3. Het eerste gesprek wordt in de wacht gezet en de tweede persoon wordt gebeld.
  4. In het tweede gesprek klik je op “Voeg Samen”.
  5. Nu zijn alle personen samengevoegd en kun je met drie (maximaal vijf) personen een groepsgesprek voeren.

Waarvoor kan ik een conference call gebruiken

Een conference call op je iPhone is niet alleen handig maar ook erg leuk. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor werk als je nog een vergadering moet bijwonen maar nog onderweg bent. Je kunt je collega’s dan allemaal tegelijk bellen. Heb je een familie bespreking of heb je je vrienden wat leuks te vertellen maar wil je ze niet één voor één opbellen? Met een groepsgesprek via iPhone spreek je ze allemaal tegelijk!

FaceTime groepsgesprek

facetime-iphone

Vind je het leuk om elkaar te zien tijdens een groepsgesprek? Maak dan gebruik van FaceTime! FaceTime biedt de mogelijkheid om een videogesprek te starten met een groep. Hoe je dat doet, lees je hieronder:

  1. Ga naar de FaceTime app.
  2. Klik op “+”.
  3. Voer de namen van de personen in die je wilt bellen.
  4. Klik op “Video” om het gesprek te starten.

Leave a Comment