In de relatiegeschenkenwereld kent iedereen de standaard artikelen zoals tassen, sleutelhangers en pennen bedrukken. Er zijn ontzettend veel verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen op de markt. Al deze artikelen worden ingezet om de naamsbekendheid van het betreffende bedrijf of de organisatie te vergroten. Daarnaast worden ze ook ingezet om de relatie te bedanken voor de samenwerking en zo de band met de relatie te versterken. Wil je origineel voor de dag komen en een promotieartikel inzetten die op maat gemaakt is? Laat dan custom made promotieartikelen ontwerpen.

Wat is custom made?

papieren-tas

Als we de vertaling opzoeken van het Engelse woord custom made komen we op ‘op maat gemaakt’ of ‘maatwerk’ uit. Dit betekent dat producten op maat gemaakt kunnen worden. De custom made-methode wordt door grote namen, zoals bijvoorbeeld de Hema, al een tijdje toegepast. De Hema heeft jaren geleden de opblaasbare rookworst in het leven geroepen. Wie kent hem niet? De rookworst wordt verkocht door de Hema en is typerend voor het bedrijf. Hierdoor is de keuze voor het laten produceren van een opblaasbare rookworst een uitstekend idee geweest.

Met custom made artikelen onderscheid je je. Heb je een eigen design in gedachten? Laat dan een promotieartikel in de gewenste vorm produceren. Niet alleen de vorm, maar ook de kleur, afmetingen en bedrukking kunnen naar jouw wens gerealiseerd worden. Het custom made artikel past op deze manier geheel in de huisstijl van het bedrijf. Dit heeft een positief effect op de naamsbekendheid.

De inzet van custom made promotieartikelen

brown Henry paper bag

Ondanks dat er een prijskaartje hangt aan het laten produceren van custom made promotieartikelen, creëer jij een uniek en vernieuwend artikel welke niemand anders heeft. Om welk artikel het ook gaat, jij brengt jouw bedrijfsnaam of merk op een originele manier onder de aandacht.

Tassen zijn populaire promotieartikelen. Tassen komen altijd van pas en worden door iedereen gedragen. Tassen met logo of tekst worden regelmatig ingezet als give-away tijdens beurzen, open dagen en evenementen. Ga jij liever voor een droomtas die geheel aan jouw wensen voldoet, op maat én op basis van jouw huisstijl gemaakt is? Laat dan custom made tassen geheel naar eigen idee ontwerpen. Tassen bedrukken met een naam, logo of tekst en deze eyecatcher inzetten als promotieartikel.

Maak jouw bedrijf of organisatie uniek en kies ervoor om custom made promotieartikelen in te zetten om zo je doelgroep aan te spreken en je naamsbekendheid op een unieke wijze een boost te geven.

Leave a Comment