Wat zou het leven zijn zonder prettig toeval? Voor een goede foto van ‘hellingbaes’ Aaldert de Jonge van de in prachtige houten schepen gespecialiseerde Jachtwerf De Jong Joure kwamen wij terecht bij het bureau Waterblauw van Inge Pont. Zij is fotografe maar ook mede-eigenaar van uitgeverij en sloepenplatform http://www.daemesenheeren.nl Dat sprak ons aan. Bij ClassyLife besteden wij immers graag aandacht aan watersport en stijlvolle sloepen passen daar helemaal bij. De naam ‘daemesenheeren’ kenden wij al wel. Toen wij een dikke envelop ontvingen met het magazine Sloep, het Sloepenboekje 2017 en de Sloepenbox 2017 werd onderstreept wat een geweldige producten ‘daemesenheeren’ aflevert en wat een prachtig platform van liefhebbers dit is. Snel lid worden! Lees verder>>

 

 

Wat zou het leven zijn zonder prettig toeval? Voor een goede foto van ‘hellingbaes’ Aaldert de Jonge van de in prachtige houten schepen gespecialiseerde Jachtwerf De Jong Joure kwamen wij terecht bij het bureau Waterblauw van Inge Pont. Zij is fotografe maar ook mede-eigenaar van uitgeverij en sloepenplatform http://www.daemesenheeren.nl Dat sprak ons aan. Bij ClassyLife besteden wij immers graag aandacht aan watersport en stijlvolle sloepen passen daar helemaal bij. De naam ‘daemesenheeren’ kenden wij al wel. Toen wij een dikke envelop ontvingen met het magazine Sloep, het Sloepenboekje 2017 en de Sloepenbox 2017 werd onderstreept wat een geweldige producten ‘daemesenheeren’ aflevert en wat een prachtig platform van liefhebbers dit is.

 

Onder u bevinden zich ongetwijfeld veel bootjesbezitters en –liefhebbers. Dan zijn het Sloepenboekje en de box met vaarkaarten welbeschouwd volkomen onmisbaar. Ons advies; word lid van dit genootschap voor Daemes & Heeren, die gepassioneerd van water en varen houden. Die met hun sloepen, cabins en tenders de grachten, sloten, rivieren en plassen afschuimen. En die met gelijkgestemden de liefde voor het water delen. Hartstochtelijk, en met een knipoog naar het goede (water)leven. Er is een compleet lidmaatschappakket samengesteld dat nu voor een erg attractieve prijs wordt aangeboden, namelijk slechts € 40,–. Het omvat dan:

Sloepenboekje 2017 (t.w.v. € 12.50)

Alle 26 Sloepenkaarten (t.w.v. € 32.50)

Daemes of Heeren Genootschaps-Cap (t.w.v. € 15.00)

Heel jaar gratis lidmaatschap op Botenwacht (t.w.v. € 85.00)

Abonnement voor één jaar op SLOEP! (t.w.v. € 25.00)

Goed Zeemanschapkaart (t.w.v. € 1.50)

Piraten pakketje (t.w.v. € 2.50)

Gratis Sloepenpost (digitaal minimagazine)

Gratis abonnement op SLOEPTV

Diverse ledenaanbiedingen het hele jaar door – aangekondigd in Sloepenpost –

Dat vinden wij voor zoveel en voor zoveel kwaliteit ronduit een koopje. Want het Sloepenboekje staat vol met interessante adressen, adviezen en tips (dat betekent uren ontspanning) en die kaarten zijn echt geweldig. Als bootjesbezitter wil je bovendien toch gewoon lid zijn van zo’n genootschap van echte liefhebbers? Reken maar dat je er meteen je vriendenkring fors mee uitbreidt! Wat wij overigens ook een erg aansprekend initiatief vinden is de mogelijkheid om in het gedrukte magazine een eigen cover en een eigen pagina te laten maken. Dan heb je echt een persoonlijk magazine waarin niet alleen bootjes de hoofdrol spelen, maar ook jij! Wij zijn er ontzettend geïnspireerd door geraakt, zo merkt u ongetwijfeld. Kortom: snel lid worden of een lidmaatschap aan een sloepenliefhebber in uw omgeving cadeau geven. Dat zijn vier erg goed bestede tientjes waar u lang plezier aan beleeft.

Leave a Comment