Vaak geldt dat je moet hebben deelgenomen aan een bepaald programma, of dat je gebruik kunt maken van de zogenaamde ‘kruiwagen’, voor je het kunt maken als influencer. Danique Hosmar bewijst dat dit niet altijd hoeft te gelden. Deze stralende verschijning heeft namelijk laten zien dat je ook een flinke fanbase op kunt bouwen door gewoon mooi te zijn en je passies te delen. Met haar 21 jaar heeft ze al een volgersaantal van maar liefst zo’n 360.000 op weten te bouwen op Instagram. Laten we eens nader kennismaken met deze blonde verschijning.

Wie is Danique Hosmar?

Niet iedereen zoekt actief naar een leven als influencer, voor sommigen gebeurt het gewoon. Danique Hosmar valt onder die gelukkigen. Met een natuurlijke schoonheid en charme heeft ze nu al een indrukwekkend aantal volgers op Instagram verzameld. Als je veel gebruik maakt van dit sociale kanaal, en graag zoekt naar mooie plaatjes, dan zou het zomaar kunnen dat je haar bewust of onbewust al eens voorbij hebt zien komen. Danique is niet alleen een bekend gezicht op Instagram, maar ook een sportliefhebber en MyProtein-atleet, wat haar Instagram-feed vult met inspirerende sport gerelateerde content. Onder de sportieve gebruikers van Instagram is zij dan ook een inspiratiebron.

Wat is de leeftijd van Danique Hosmar (up to date)

Op dit moment is Danique Hosmar Invalid date of birth format. Please use YYYY-MM-DD. jaar oud. Ze is geboren op 3 april 2002.

Wat is de woonplaats van Danique Hosmar?

Danique is geboren in Nijverdal, Overijssel. Ze heeft haar studie mediavormgeving in Zwolle gevolgd. Op dit moment woont Danique Hosmar nog bij haar ouders in Nijverdal. Ze vindt dit zelf een prima plek om te wonen, alleen twijfelt ze om misschien toch naar de grote stad te verhuizen.

Uit met haar ex Jesse

Helaas is het tussen Jesse en Danique al een tijdje geleden uitgegaan en deelde ze het volgende op Instagram:

“Lieve volgers, Jesse en ik hebben er voor gekozen om uit elkaar te gaan. Ik heb er mega veel verdriet van. Door de vele vragen leeg het me toch goed om dit te delen. Ik ga me nu volledig focussen op mijn carrière en het komt allemaal goed.”

Danique Hsomar en jesse

Is Gio de nieuwe vriend van Danique Hsomar?

Nou, nou, nou, wat een geroddel toch weer over Gio en zijn liefdesleven! Het lijkt wel alsof iedereen een privédetective is geworden, maar tot nu toe houden Gio en Danique Hosmar hun kaken stijf op elkaar. Toch ruikt het naar romance, want meerdere bronnen fluisteren dat de betoverende blondine Danique Hosmar de nieuwe vlam van Gio is. Volgens de roddelkoningen heeft Danique haar zinnen gezet op Gio Latooy. En laatst zijn ze zelfs samen gespot in het openbaar! Maar helaas, ze waren niet alleen… Jawel, de ex van Gio, Jade Anna, was ook van de partij. Wat een gezellig uitje moet dat geweest zijn, met een heel schare aan mensen, inclusief exen, samen op het ijs. Dat zegt natuurlijk nog niks over de liefdesperikelen van Gio en Danique, maar ze lijken elkaar wel steeds vaker tegen het lijf te lopen. Of deze geruchten waar zijn? Tja, dat blijft voorlopig nog een raadsel. Eén ding is zeker: Gio Latooy heeft weer de liefdesloterij gewonnen. Hieronder kun je nog wat meer prachtige beelden van Danique Hosmar bewonderen. Geniet ervan!

De passies van Danique

Duidelijk is dat Danique een passie heeft voor sport, de sportschool en alles wat te maken heeft met een actieve levensstijl. Toch is dit zeker niet haar enige passie. Ze heeft een voorliefde voor het creëren van video’s, een vaardigheid die ze verder heeft ontwikkeld tijdens haar studie Mediavormgeving Grafisch Interactief aan het Cibap in Zwolle. Haar creatieve uitspattingen deelt ze op haar YouTube-kanaal, waar ze al tienduizenden abonnees heeft weten te boeien. Zoals je mag verwachten van een dynamische influencer is Danique ook actief en geliefd op TikTok. Wie deze mooie jongedame wil volgen, kan dus inmiddels op meerdere kanalen terecht om haar in haar dagelijks leven te volgen.

Het persoonlijke leven van Danique Hosmar

@daniquehosmar

Falling for fall 🍁🎃🍂

♬ original sound – alex

Als je Danique op social media volgt, dan zal haar privéleven weinig geheimen voor je hebben. Waar vooral de jonge mannen benieuwd naar zijn, is hoe haar liefdesleven eruit ziet. Tot voor kort deelde Danique haar leven met Jesse Heffels, eveneens een content creator en atleet, wiens aanwezigheid vaak in haar video’s te vinden was. Hun wegen zijn echter gescheiden. Helaas voor veel van haar volgers betekent dit niet dat de blonde schone op de markt is. Zij is op dit moment vooral bezig met groei en zelfontdekking, maar heeft daarnaast inmiddels ook een nieuwe relatie. Sinds het voorjaar van 2023 heeft zij namelijk een relatie met artiest Sven Cillers.

Modellencarrière voor Danique

Als je een kijkje neemt op het Instagram account van Danique, dan zal je vast opvallen dat haar foto’s vaak vergelijkbaar zijn met modellenkiekjes. Het zal je misschien niet verbazen dat dit de belangrijkste reden is van haar toenemende populariteit. Danique’s modellencarrière gaat ondertussen dan ook voor de wind. Met wekelijkse fotoshoots is het duidelijk dat deze jongedame het ook wil gaan maken in de modellenwereld. Voor veel jonge meiden is Danique vooral een inspiratiebron, vooral omdat zij laat zien dat je ook een succesvolle influencer kunt worden als je begint als ‘gewoon meisje’.

De naakte sexy foto’s van Danique Hosmar

Danique Hosmar laat haar groep volgers op meerdere sociale kanalen dagelijks groeien, en dit doet zij onder meer door aantrekkelijke, sexy en soms uitdagende foto’s van zichzelf te delen. Heb jij Danique nog niet voorbij zien komen op Instagram, YouTube of bijvoorbeeld TikTok? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis met haar te maken. Wij geven je alvast een indruk van de meest naakte foto’s van Danique Hosmar.

Leave a Comment