West-Vlaams ondernemer Thomas Neirynck, 35 jaar en gepassioneerd door sales, digitalisatie en psychologie, heeft als missie om het leven van sales professionals eenvoudiger maken. Daarom stampte hij drie jaar na SalesArchitects, opgericht in 2018, een tweede bedrijf uit de grond: SalesNote ondersteunt verkopers/recruiters door met behulp van AI de juiste data uit verkoop- en rekruteringsgesprekken te filteren, de to dos en het gesprekverslag te automatiseren en inzichten te bieden, allemaal om sales efficiënter te laten verlopen. “2024 wordt voor ons het jaar van expansie en internationalisering”, aldus de founding CEO van SalesNote.

Wat vind je zelf jouw belangrijkste (ondernemers)eigenschap?

“Ongetwijfeld is dat mijn veerkracht. Zonder veerkracht hadden we met SalesNote nooit waar we nu staan en zullen staan. Waar anderen zouden afhaken, herpak ik me en ga ik verder met herwonnen energie. Ik gebruik moeilijke momenten als brandstof. Maar zoals ik het nu zo vertel, lijkt…

Lees verder bij www.bloovi.be

Leave a Comment