Het is niet evident om middenin een crisis op te roepen tot enthousiasme en ondernemerschap. Maar sta me toe om uit te pakken met een huizenhoog cliché: elke crisis is meteen ook een nieuwe kans.

Als ik kijk naar de realiteit van het ondernemen en investeren vandaag, denk ik: daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik wil mee de toekomst vormgeven. En ik weet dat business angels in Vlaanderen en Europa er ook zo over denken: we moeten uit de crisis en naar een nieuwe ondernemerswereld – dynamischer en flexibeler dan ooit tevoren.

Dit is een pleidooi voor SLIM ondernemen en SLIM investeren, een oproep om op een moment dat de vertrouwde wereld wankelt de handschoen op te nemen en samen het ondernemende Vlaanderen van morgen te bouwen. Een jong en dynamisch land dat intelligentie en vernuft ziet als de motoren van de economie. Een Vlaanderen en een Europa waarin investeerders en ondernemers samen niet op de toekomst wachten, maar de toekomst zelf maken.

Dit is een pleidooi voor SLIM…

Lees verder bij www.bloovi.be

Leave a Comment