Voor de nieuwkomers in het vak: introduceer jezelf graag kort. Wat heb je met marketing?
‘Mijn naam is Henriette van Swinderen en ik ben directeur van BvA, de Bond van Adverteerders. Wij behartigen de belangen van bedrijven op het gebied van marketing en reclame met als motto “Netwerk van merkleiders”. Ik woon in Den Haag met mijn man Kees, consultant Lean. Onze drie zonen wonen in Amsterdam.  

Ik werk al heel lang in marketing, hiervoor onder andere bij Procter & Gamble, Odido -voorheen T-Mobile- en Schoonenberg. Ik blijf het een prachtig vak vinden omdat ik het boeiend vind om uit te vinden wat consumenten écht drijft, waar ze door geraakt worden. En dan daarbij aansluiten met je product of dienst, communicatie en de hele CX. De kick als het dan blijkt te kloppen en dat mensen echt blij zijn met wat je ze biedt. Het doet een beroep op je analytisch vermogen én je creativiteit. Die combinatie heb ik altijd gezocht, ook al in mijn studie Bouwkunde en nu in deze rol bij…

Lees verder bij www.marketingtribune.nl

Leave a Comment