Als je de achternaam Koeman hoort moet je hoogstwaarschijnlijk denken aan Ronald die momenteel een voetbaltrainer is, maar in het verleden was hij een succesvolle voetballer die zeker geschiedenis heeft geschreven. Door zijn bijdrage is Nederland namelijk twee keer kampioen geworden van het EK in de jaren 1978/1988 en 1991/1992. Verder kun je hem ook kennen van grote welbekende clubs waar hij heeft gespeeld, zoals Feyenoord en FC Barcelona. Buiten zijn carrière om is Ronald Koeman echt een familieman. Hij heeft samen met zijn vrouw, Bartina drie kinderen op de wereld gezet. Twee zoons en een hele knappe dochter genaamd Debbie Koeman!

Wie is Debbie Koeman?

Debbie Koeman is een knappe blondine en de jongste kind van Ronald. Inmiddels is ze al wel 39 jaar oud. Tot tegenstelling van haar bekende vader staat ze vooral buiten de schijnwerpers, maar na wat speurwerk hebben we toch wat informatie over haar weten te verzamelen. Zo volgde ze een studie aan de New School for Information Services. Nadat ze haar studie heeft afgerond ging ze aan de slag als mede-eigenaar van het bedrijf ‘Skin Cosmetics’ die haar moeder heeft opgericht.

debbie-koeman.jpg

Wat is de relatiestatus van Debbie Koeman?

De bloedmooie Debbie Koeman is helaas al een tijdje bezet, want ze is al getrouwd met haar grote liefde Jesse Tunderman. Ze hadden hun bruiloft groot uitgepakt door te trouwen in het schitterende Mallorca. Ze heeft hier met trots foto’s van gedeeld op haar Instagram en het kwam zelfs terecht in de media. Ook is ze een moeder geworden van dochters, genaamd Luna en Estela.

debbie-koeman-en-vriend.jpg

Vriend van Debbie Koeman

Wat doet Debbie Koeman nog meer in het leven?

Aan de Instagram van Debbie Koeman is te zien dat ze net zoals haar ouders echt een familiemens is. Ze gaat vaak met haar kinderen en man op stap. Ook valt het op dat ze vaak op vakantie gaan. Zo zijn ze gegaan naar landen, zoals Spanje en Oostenrijk. En verder is ze druk met haar onderneming.

Debbie Koeman en haar moeder

Debbie Koeman en haar moeder

Leave a Comment