And now for something completely different! Bij ClassyLife mogen wij ons verheugen in opvallend veel mannelijke lezers. Omdat wij niet zonder reden ClassyLife heten, staan wij uiteraard af en toe stil bij stijl voor mannen. En onder stijl valt uiteraard ook persoonlijke verzorging. ClassyLife mannen zien er verzorgd uit, ruiken lekker, besteden aandacht aan hun kleding, lopen er toch iets anders bij dan, uhm, de gemiddelde Nederlandse man. Bij veel van ‘onze’ mannen staan er tegenwoordig huidverzorgingsproducten op de toilettafel. Goede deo, goede after shave of eau de toilette en vaak ook een tubetje voor de huid. Demak’Up, de bekende specialist op het gebied van gezichtsreiniging, speelt nu in op de toenemende aandacht voor de huidverzorging van mannen met Demak’Up for Men, een nieuwe verzorgingslijn. Een schone huid is immers een gezonde huid, dat geldt voor iedereen. >>

And now for something completely different! Bij ClassyLife mogen wij ons verheugen in opvallend veel mannelijke lezers. Omdat wij niet zonder reden ClassyLife heten, staan wij uiteraard af en toe stil bij stijl voor mannen. En onder stijl valt uiteraard ook persoonlijke verzorging. ClassyLife mannen zien er verzorgd uit, ruiken lekker, besteden aandacht aan hun kleding, lopen er toch iets anders bij dan, uhm, de gemiddelde Nederlandse man. Bij veel van ‘onze’ mannen staan er tegenwoordig huidverzorgingsproducten op de toilettafel. Goede deo, goede after shave of eau de toilette en vaak ook een tubetje voor de huid. Demak’Up, de bekende specialist op het gebied van gezichtsreiniging, speelt nu in op de toenemende aandacht voor de huidverzorging van mannen met Demak’Up for Men, een nieuwe verzorgingslijn. Een schone huid is immers een gezonde huid, dat geldt voor iedereen. Dat mannen zichzelf steeds beter verzorgen met huidverzorgingsproducten zeiden we al. Je gezicht goed reinigen wordt echter doorgaans nog ‘gewoon’ met water en zeep gedaan. Hoewel zeep natuurlijk goed schoonmaakt, breekt het ook de natuurlijke, vettige beschermlaag van de huid af, waardoor deze vatbaarder is voor invloeden van buitenaf. Nu is de mannenhuid een stuk vetter dan de vrouwenhuid. Dit komt door de extra productie van testosteron dat meer talg aanmaakt. Poriën kunnen daardoor sneller verstoppen, ook omdat de poriën van mannen groter zijn. Vuil kan zich dus makkelijk verzamelen, waardoor mee-eters en ongeregeldheden kunnen ontstaan.
 Demak’Up heeft reinigingspads ontwikkeld voor een snelle, grondige reiniging van de mannenhuid. Ze wijken echt duidelijk af van de pads die onze vrouwelijke partners gebruiken. De katoenvezels hebben een stevige en grove structuur en zijn geïmpregneerd met een reinigende lotion speciaal ontwikkeld voor de vettere mannenhuid. Door die speciale structuur blijft de pad niet ‘plakken’ aan baardhaar. Het masculiene uiterlijk van de verpakking markeert het verschil met de andere Demak’Up producten. Demak’Up for Men is duidelijk niet voor watjes, maar voor mannen die ook bij hun huidverzorging net voor extra klasse gaan.

DemakUp_For_Men Demak

Leave a Comment