Wij zijn de laatste jaren er helemaal aan gewend om reizen zelf te boeken, in de overtuiging dat het de snelste, meest gemakkelijke en goedkoopste methode is. Reisbureaus zien dat uiteraard met lede ogen aan; zij missen omzet én ze weten dat zij vaak echt de betere deal kunnen doen. Daar hebben ze wel gelijk in, zo merkten wij deze week weer. Een wat lastige korte reis in Europa betekende voor ons lang zoeken, door de bomen het bos niet meer zien en niet de ideale reistijden vinden. Contact met een lid van de franchiseorganisatie The Travel Club in onze plaats Soest leidde tot een perfect georganiseerde trip. Misschien dat het een paar tientjes goedkoper had gekund, maar nu sluit alles ideaal aan en wij konden werken in plaats van geërgerd zoeken. En voor grotere reizen is er nu de Bookingchecker by Departures. Die kan u veel geld besparen!>>

Nikki3Wij zijn de laatste jaren er helemaal aan gewend om reizen zelf te boeken, in de overtuiging dat het de snelste, meest gemakkelijke en goedkoopste methode is. Reisbureaus zien dat uiteraard met lede ogen aan; zij missen omzet én ze weten dat zij vaak echt de betere deal kunnen doen. Daar hebben ze wel gelijk in, zo merkten wij deze week weer. Een wat lastige korte reis in Europa betekende voor ons lang zoeken, door de bomen het bos niet meer zien en niet de ideale reistijden vinden. Contact met een lid van de franchiseorganisatie The Travel Club in onze plaats Soest leidde tot een perfect georganiseerde trip. Misschien dat het een paar tientjes goedkoper had gekund, maar nu sluit alles ideaal aan en wij konden werken in plaats van geërgerd zoeken. Dat is toch veel verstandiger? Dank je wel, Marlien van der Meer.

Niet elk reisbureau is overigens bereid om vliegtickets te gaan regelen, omdat ze daar enerzijds nauwelijks iets aan verdienen en anderzijds altijd gezeur hebben over wellicht nog lagere tarieven. Maar je kunt er natuurlijk een vergoeding voor betalen. En er is nu iets nieuws dat u zeker zal aanspreken.

Een van de ClassyLife-partners is www.departures.nl in Eindhoven, ook aangesloten overigens bij de erg goede organisatie The Travel Club, en de eigenaresse daar, Monique de Vos, heeft iets slims opgezet waarmee u waarschijnlijk echt geld kunt besparen. Zij biedt mensen die een serieuze reis willen boeken en die denken via Google het beste aanbod te hebben gevonden een second opinion, de Bookingchecker by Departures. Door jarenlange expertise en een zeer uitgebreid netwerk binnen de high end reisbranche biedt Departures vaak scherpere tarieven, zo stelt Monique, en dat kan u op een vakantie waarvan u dacht dat u de laagste prijzen had gevonden veel geld schelen. Ze vertelde ons over besparingen van duizend tot tweeduizend euro op een reis van acht, negenduizend euro. Kijk, dat is toch serieus geld. U kunt bij haar gratis een second opinion aanvragen. Stuurt u dan per mail de volgende informatie: digitale offerte/print screen van uw gewenste 4- of 5-sterren hotel met een minimale prijs van € 2.500,-; uw (mobiele) telefoonnummer en de geboortedata van reizigers. Stuur deze informatie naar [email protected]. Op werkdagen laat Monique binnen 24 uur van zich horen en het is haar eer te na om u dan alsnog weer naar Google te zien verdwijnen… Gewoon proberen!

ikzieikzie_10

Leave a Comment