Heel wat ClassyLife-lezers hebben honden, één of meer. Wij geven het ‘goede’ voorbeeld met twee ruwhaar teckels, Karel en Cato. Ze krijgen erg goed voer maar weten tussendoor met charme en jachtlust nog weleens iets extra’s te scoren, waardoor ze eigenlijk wat te dik zijn. Nu staan wij voor u geregeld stil bij gezond eten, biologisch vaak. Diervoederfabrikant Yarrah, die natuurlijk feilloos door heeft dat we bereid zijn om aan beter voedsel meer geld uit te geven, stelt nu hardop de vraag ‘waarom zou je alleen voor jezelf biologisch eten kopen en niet voor je huisdier?’ Yarrah verkoopt al meer dan 20 jaar biologisch dierenvoer voor honden en katten. Nu komt het merk met een primeur: een 7-daags programma dat als een detox voor je hond werkt. Het lanceerde onlangs Yarrah ‘Over op Organic’, als dé manier om honden verantwoord over te laten stappen op pure, zuivere voeding.>>

teckel

Heel wat ClassyLife-lezers hebben honden, één of meer. Wij geven het ‘goede’ voorbeeld met twee ruwhaar teckels, Karel en Cato. Ze krijgen erg goed voer maar weten tussendoor met charme en jachtlust nog weleens iets extra’s te scoren, waardoor ze eigenlijk wat te dik zijn. Nu staan wij voor u geregeld stil bij gezond eten, biologisch vaak. Diervoederfabrikant Yarrah, die natuurlijk feilloos door heeft dat we bereid zijn om aan beter voedsel meer geld uit te geven, stelt nu hardop de vraag ‘waarom zou je alleen voor jezelf biologisch eten kopen en niet voor je huisdier?’ Yarrah verkoopt al meer dan 20 jaar biologisch dierenvoer voor honden en katten. Nu komt het merk met een primeur: een 7-daags programma dat als een detox voor je hond werkt. Het lanceerde onlangs Yarrah ‘Over op Organic’, als dé manier om honden verantwoord over te laten stappen op pure, zuivere voeding.

In voer van Yarrah zitten volgens de fabrikant geen hormonen of antibiotica, geen pesticiden en herbiciden en geen kunstmatige geur- en smaakstoffen. Het zit wél boordevol vitamines, hoogwaardige eiwitten, omega 3 & 6 en Aloë Vera. Het is niet alleen beter voor je eigen dier, je helpt er álle dieren mee. Het vlees dat gebruikt wordt, komt van dieren die een beter leven hebben gehad en zelf ook biologisch aten. Yarrah verwerkt dus geen plofkippen of vlees uit megastallen. Wel zo’n fijn idee.
Overstappen op ander voer is echter niet zomaar gepiept. De smaak is anders en de darmen van je hond moeten ook even wennen. Daarom biedt Yarrah een volledige service om de overstap goed te laten verlopen. ‘Over op Organic’ is een speciaal samengesteld pakket voor 7 dagen, inclusief heldere handleiding en een hotline (telefoon en Facebook Messenger) om vragen te stellen aan het team van Yarrah. Zo weet je zeker dat jouw hond de switch naar 100% organic op de beste manier maakt. Voor € 14,99 krijg je een 2 kg zak droogvoer en 7 kuipjes natvoer. Het pakket wordt gratis verzonden. Iets voor u, dat wil zeggen, voor uw hond?

Filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=wOqCO38UrZo

Schermafbeelding 2016-04-26 om 12.18.12

 

Leave a Comment