Weggooien is zonde!

We weten allemaal dat de dagelijkse inname van fruit goed is voor de gezondheid. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat ook de schil van sommige fruitsoorten boordevol gezonde voedingsstoffen zit. Bespaar de volgende keer dus tijd bij het bereiden van je zomerse smoothie, door sommige fruitsoorten gewoon met schil en al in de blender te gooien.

“);
}else{
document.querySelectorAll(‘.single .in-article-container’).forEach(el = {
el.style.display = ‘none’;
});
}

Fruit met een vachtje

Dit zal je wellicht verbazen, maar de harige schil van de kiwi zit vol met voedzame stoffen die je gewoon kunt eten. Als je de kiwi niet schilt voordat je hem opeet, krijg je zo’n 50% meer vezels binnen dan wanneer je de kiwi zonder schil zou eten. Heb je moeite met de textuur van de harige schil van de groene kiwi? Probeer dan eens de gele kiwi! De schil van deze kiwi is ook nog eens rijk aan foliumzuur en vitamine E, deze stoffen hebben een ondersteunende werking voor…

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Leave a Comment