Een tijdje geleden had ik natuurlijk al de demo van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin kunnen spelen. Wat ik van dat stukje gameplay vond, kun je lezen in mijn preview van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Tijdens gamescom heb ik echter twee hele nieuwe scenario’s mogen spelen en kreeg ik wat extra informatie over de game. Na mijn hands-on ervaring kan ik je dan ook vertellen naar welke drie dingen ik straks uitkijk in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin gamescom 4

Eindelijk weer een verhaal

Ik heb altijd gezegd dat goede singleplayer games met een goed verhaal een beetje ontbreken in het huidige gamelandschap. Alle games schijnen gericht te zijn op competitieve gameplay en ingericht te zijn als live service games, zodat je maar gedwongen wordt om zoveel mogelijk te blijven spelen en bij te blijven. Het deed me dan ook deugd om te zien dat ik op gamescom niet een maar…

Lees verder bij gameliner.nl

Leave a Comment