Kun jij de eerste keer dat je een BH kocht nog herinneren? Bijna niemand vond dit leuk. Je wilde een BH passen en zo snel mogelijk weer naar huis! Die tijden zijn gelukkig veranderd. Nu vind je het waarschijnlijk super leuk om een leuk setje te shoppen. In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode hebben wij een lijstje gemaakt met dingen die iedere vrouw zou moeten weten over de perfecte BH.

Een BH maakt je outfit af

zwarte-bh

Een goede BH is geen bijzaak, het kan je outfit echt afmaken! Wist je dat vrouwen in Frankrijk 20 procent van hun kleedgeld aan lingerie besteden? We love that. Een strapless BH onder een strapless truitje, en een plunge of push-up BH onder een laag uitgesneden topje. De juiste BH geeft net dat beetje extra dat jou outfit nodig heeft!

Een passende BH geeft je zelfvertrouwen

Niet alleen ziet je outfit er veel beter uit wanneer je de juiste BH eronder draagt, het kan je ook werkelijk zelfvertrouwen geven. Een goed passende BH kan jou laten stralen. Anderen hoeven jouw prachtige BH niet eens te zien, want je weet zelf hoe goed je eruit ziet! Laat het zelfvertrouwen er vanaf spatten met jouw favoriete setje! Lingerie draag je namelijk voor jezelf. Natuurlijk vinden mannen het sexy wanneer je een spannend setje draagt, maar het aller belangrijkst is dat jij jezelf er mooi en comfortabel in voelt!

Mix and match

bh-kleding

Veel vrouwen mismatchen hun lingerie. Een rood slipje met een blauwe BH? Ai girl, dat is niet best! Je draagt toch ook niet twee verschillende kleuren schoenen? Wij geloven best dat dit soms lastig kan zijn. Een slipje gaat na een dag in de was, waar je een BH vaak wat langer door draagt. Het gemakkelijkste is dan je aan een aantal kleuren te houden. Bijvoorbeeld rood en zwart. Op deze manier kun je een zwart slipje combineren met een zwarte BH en match je het toch nog een beetje. Al is het soms ook wel eens leuk om een knalkleur lingerie te kopen.

Kies voor kwaliteit

Uit onderzoek is gebleken dat je vier BH’s nodig hebt in de ideale wereld. Het wordt aangeraden een BH niet twee dagen achter elkaar te dragen, zodat de band de tijd heeft om te rusten. Hiermee voorkom je dat je bandje snel uitrekt. Sport je nou veel? Dan is het aan te raden om wat extra sport BH’s aan te schaffen. Je hebt dus helemaal geen 10 BH’s nodig. In plaats daarvan kun je dus beter kiezen voor BH’s van goede kwaliteit. Deze zittend vaak fijner én je hebt er ook nog eens langer plezier van!

Ten slotte willen wij jou meegeven dat je best wat van jouw BH mag laten zien. Een bralette met een doorschijnend topje is super fashionable en sexy! Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij jezelf fijn voelt in jouw BH!

Leave a Comment