Djamila Celina moet je zijn opgevallen in the serie “The Realhousewives of Amsterdam”, want ze stal zeker de spotlights met haar felroze lokken. Naast haar rol in The Realhousewives of Amsterdam is ook te bewonderen als zangeres, influencer en dj. Ze heeft veel bekendheid gekregen door haar deelname aan de serie, maar mensen kennen Djamila vooral als dj, want sinds 2011 begonnen ze al te draaien in clubs binnen Nederland, maar tegenwoordig gaat ze internationaal op festivals door de hele wereld. Djamila Celina is zo’n grote legende binnen de entertainmentindustrie, dat ze zelfs in de jaren 2015, 2019, 2020 en 2021 is verkozen tot World’s Most Sexy Dj. Maar wat schuilt er nog meer achter de realityster en sexy dj? Dat zul je hier ontdekken!

Djamila Celina haar leeftijd, afkomst en kind

Djamila Celina is vandaag de dag 38 jaar oud. Ze is in Nederland geboren, maar ze heeft een buitenlandse achtergrond. Haar vader komt uit Zwitserland en haar moeder is Chinees/Surinaams. Haar vader is ook een bekende figuur binnen de entertainmentwereld, want hij is de acteur genaamd Gerard Kox. Maar haar liefde voor entertainment heeft ze niet alleen van haar vader. De moeder van Djamila heeft hoogstwaarschijnlijk ook een rol gehad in een bekende serie genaamd “Onderweg naar morgen”. Inmiddels is Djamila zelf ook moeder van haar zoontje en ze is getrouwd met haar partner, Johannes Scheider.

De carrière van Djamila Celina

Djamila Celina heeft een veelzijdige carrière. Naast The Realhousewives of Amsterdam was ze ook te zien in andere televisieprogramma’s, zoals Queens of the Jungle en Steenrijk/Straatarm. Als zangeres brengt ze ook tracks uit, zoals het nummer “Rich” en met haar 199k volgers op Instagram kun je haar zeker zien als influencer. Daarnaast is ook nog eens ondernemer, ze heeft een eigen webshop waarop T-shirts en lekkere geuren verkoopt. Een ander leuk feitje over Celina is dat ze Mrs.Nederland heeft gewonnen, maar dat was niet het enige. Ze heeft zelfs Mrs.Europe mogen winnen. In een interview liet ze ook weten dat dit haar droom was toen ze nog een klein meisje was.

Het vermogen van Djamila Celina

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar het vermogen van bekende Nederlanders en Djamila heeft behoorlijk wat bij elkaar kunnen verdienen. Dat is ook in de serie Steenrijk/Straatarm waaraan ze heeft meegedaan. Dat kan ook niet anders met zoveel verschillende inkomstenbronnen! Wij schatten daarom haar (eigen) vermogen op minstens 1,5 miljoen euro.

Leave a Comment