Voetballer Dusan Tadic werd in november 1988 geboren in Servië. Tadic debuteerde als profvoetballer in 2006 bij de Servische club FK Vojvodina. Na enkele jaren viel zijn talent op en werd hij aangekocht door FC Groningen. Zodoende verhuisde Tadic in 2011 naar Nederland. Hierna maakte hij de overstap naar FC Twente. In 2014 verhuisde het gezin Tadic naar het Verenigd Koninkrijk omdat de voetballer een contract voor 4 jaar tekende bij Southampton. Hij werd binnengehaald door Ronald Koeman, die daar toen de hoofdtrainer was. Toen zijn contract afliep koos Tadic ervoor om terug te keren naar Nederland voor een overeenkomst met Ajax. Hier speelde hij tot 2023, toen hij de overstap maakte naar het Turkse Fenerbahçe. Sinds 2011 maakt Tadic deel uit van het Servische nationale team. Achter elke succesvolle voetballer staat een knappe vrouw. Ook Dusan Tadic heeft een knappe dame aan zijn zijde. Haar naam is Dragana Vukanac en ze is net als Tadic van Servische afkomst.

Een leven als voetbalvrouw

Dragana Vukanac

Dragana Vukanac is al sinds 2013 de vrouw van Dusan Tadic. Zij kent het leven als voetbalvrouw dus als geen ander. Tijdens zijn profcarrière volgde Dragana haar man tijdens zijn transfers in Nederland, vervolgens naar Engeland, weer terug naar Nederland en vervolgens voor een nieuw avontuur naar Turkije. In de afgelopen tien jaar kreeg het stel drie kinderen, zonen Vasily en Veljko en dochter Tara. Dragana weet dat ze als ‘de vrouw van’ zo af en toe in de spotlights staat. Maar voor het overige kiest mevrouw Tadic ervoor om de publiciteit te mijden.

Een eigen leven

Dragana Vukanac

Sommige voetbalvrouwen treden graag op de voorgrond. Ze zijn aanwezig bij wedstrijden om hun man aan te moedigen en staan te juichen als er een titel is behaald of een belangrijke overwinning. Dragana Vukanac kiest er nadrukkelijk voor om op de achtergrond te blijven. Er is dan ook niet veel over haar bekend. Zij en Dusan Tadic hebben een aantal jaren een relatie gehad voordat ze in 2013 in het huwelijk traden. Dat jaar werd ook hun oudste zoon geboren. Dragana leidt blijkbaar een prima leven in de schaduw van de roem van haar bekende echtgenoot. Aangezien Tadic voor forse bedragen zijn transfers maakte in het betaald voetbal en hij dus ook riante salarissen heeft mogen opstrijken, mogen we ervan uit gaan dat het gezin in gepaste luxe leeft. Dat is ze natuurlijk van harte gegund.

Voetballers en hun knappe vrouwen

Dragana Vukanac

Dusan Tadic is zeker niet de enige voetballer met een knappe schoonheid als echtgenote. Voetballers hebben er blijkbaar een goed oog voor om de knapste dames aan de haak te slaan. Als vrouwen van Ajax, waar Tadic tot voor kort speelde, eens samen poseren dan levert dat altijd een mooi plaatje op.

Dragana Vukanac

Leave a Comment