Wij hebben hier al een aantal keren aandacht besteed aan mooie evenementen met leuke auto’s en dito mensen, zoals de ritten in Europa die Petrol & Wine en Octane Magazine organiseren. Nu hebben wij een vriendin uit vervlogen jaren die destijds bekend werd door kunstwerken van klassieke auto’s en nadien vanuit Maastricht een groot aantal luxueuze activiteiten en evenementen en het TopShops-concept tot een succes maakte. Daniëlle Dessart, zo heet zij, combineert nu al haar activiteiten binnen www.projectdreams.nl dat o.a. fraaie evenementen organiseert. Eén ervan is de DREAMS tourrally komend najaar. Deelname aan deze rit vanuit Amsterdam via Maastricht naar Saint Tropez is niet goedkoop, maar gezien de kwaliteit van de organisatie, de verzorging onderweg, de hotels, de unieke locaties en zonder twijfel de kwaliteit van de deelnemende auto’s en mensen ook bepaald niet duur. Aanbevolen!>>

Wij hebben hier al een aantal keren aandacht besteed aan mooie evenementen met leuke auto’s en dito mensen, zoals de ritten in Europa die Petrol & Wine en Octane Magazine organiseren. Nu hebben wij een vriendin uit vervlogen jaren die destijds bekend werd door kunstwerken van klassieke auto’s en nadien vanuit Maastricht een groot aantal luxueuze activiteiten en evenementen en het TopShops-concept tot een succes maakte. Daniëlle Dessart, zo heet zij, combineert nu al haar activiteiten binnen www.projectdreams.nl dat o.a. fraaie evenementen organiseert. Eén ervan is de DREAMS tourrally komend najaar. Deelname aan deze rit vanuit Amsterdam via Maastricht naar Saint Tropez is niet goedkoop, maar gezien de kwaliteit van de organisatie, de verzorging onderweg, de hotels, de unieke locaties en zonder twijfel de kwaliteit van de deelnemende auto’s en mensen ook bepaald niet duur. Aanbevolen!

De rally wordt georganiseerd door de Italiaanse DREAMS partner Valentina Croce van 2 Fast4You, en haar team. 2Fast4You is een van de meest gerenommeerde rally-organisatoren ter wereld, die aan de wieg stond van talloze prestigieuze rally’s in talloze landen. Dat alleen al geeft de zekerheid van een bijzonder evenement.

Foto: Pietro Bianchi

Op zaterdag 22 september rijden de deelnemers aan DREAMS en Route vanuit West Nederland vanuit Amsterdam via het oosten van het land, waar de équipes uit Oost-Nederland aanhaken. Gezamenlijk rijden zij dan naar Maastricht. Daar komen de deelnemers uit Zuid Nederland erbij en na een mooi diner en een ongetwijfeld te korte nacht vertrekt dan iedereen op zondagmorgen richting ‘La Méditerranée’.

Foto: Michel Coiffard

Er is gekozen voor een tourrally waarbij iedereen optimaal van het landschap en van elkaar kan genieten, zonder ingewikkelde (kaartlees)opdrachten en snelheidsproeven. Het evenement heeft een cultureel en kunstzinnig tintje en natuurlijk is er veel heerlijk eten en drinken. Er wordt overnacht in comfortabele, charmante 3-4 sterren hotels; er zijn sportieve lunches en prettige drie gangen diners, onberispelijk van kwaliteit maar zonder poespas. Het evenement biedt uiteraard perfecte netwerkmogelijkheiden, gecombineerd met sportief rijden en veel gezelligheid. Voor de deelnemers is het de ideale mix van business & pleasure. En je hoeft niet persé met een supersportwagen deel te nemen, een leuke Alfa Romeo Spider is ook welkom. De organisatie behoudt zich overigens wel het recht voor over de auto’s die worden ingeschreven te beslissen. Cruciaal is dat ze in uitstekende staat verkeren en snel genoeg zijn om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. De organisatie streeft daarbij nadrukkelijk naar een leuke mix van bijzondere auto’s en gezellige mensen; dit wordt geen ‘snob-rally’.

Foto: Francesco Piras

Wat de route betreft: vanuit Maastricht rijden de deelnemers via Reims, de Bourgogne, de Ardèche en de Provence naar de Cote d’Azur, met als eindpunt Saint-Tropez. Het officiële einde is na de lunch op donderdag; er komt waarschijnlijk nog een mogelijkheid om desgewenst aansluitend de Monaco Yacht Show te bezoeken. De totale rit is een goede 1.600 km lang; deelname kost per équipe met overnachtingen in één kamer ten afhankelijk van de gewenste luxe tussen de € 3.700,- en € 4.600,- excl. BTW.

Een mooi nieuw evenement dus, dat ongetwijfeld heel snel ‘vol’ zit. Spreekt het u aan, wacht dan niet te lang met inschrijven via https://www.projectdreams.nl/dreams-en-route. Zie verder ook https://www.facebook.com/projectdreamsnl/.

Foto: Pietro Bianchi

Overige foto’s: Dreams & 2Fast4You

 

Leave a Comment