Gisteren vertelden wij u al iets over de immense hoeveelheid nieuws op de autotentoonstelling in Genève, waar de ene na de andere nog weer krachtiger auto werd gepresenteerd (tot 1.500 pk!) maar gelukkig ook de kleinere, zuinige en schone auto’s niet werden vergeten. Maar er werd ook een nieuw merk geïntroduceerd dat goed bij ClassyLife past: DS Automobiles. Dat is het nu min of meer verzelfstandigde luxe-label van Citroën. Deze fabrikant introduceerde de afgelopen jaren al de DS3, DS4 en DS5 en sinds gisteren is DS een echt merk, een beetje zoals bij Toyota en Lexus het geval is. Op de auto’s is er dan ook geen Citroën-embleem meer te zien, alleen het subtiel gewijzigde DS logo. DS Automobiles (spreek het op z’n Frans uit) heeft ook een nieuwe slogan: “Spirit of Avant-Garde’. In het Engels, ‘om de internationale ambities van het merk’ te laten zien. De hier afgebeelde DS 21 Pallas legt het verband met het verleden. Mooi detail: hij is gespoten in de introductiekleur van de vernieuwde DS5: Ink Blue. Natuurlijk is het allemaal marketing, maar DS Automobiles wil naam maken met karaktervolle, stijlvolle en zich onderscheidende auto’s en dat past wel bij u en ons. Meer info vindt u op
http://www.dsautomobiles.nl/home.html.>>

qofyjdxb3hav

Gisteren vertelden wij u al iets over de immense hoeveelheid nieuws op de autotentoonstelling in Genève, waar de ene na de andere nog weer krachtiger auto werd gepresenteerd (tot 1.500 pk!) maar gelukkig ook de kleinere, zuinige en schone auto’s niet werden vergeten. De komende weken komt daarvan hier nog wel het een en ander voorbij.
Maar er werd ook een nieuw merk geïntroduceerd dat goed bij ClassyLife past: DS Automobiles. Dat is het nu min of meer verzelfstandigde luxe-label van Citroën. Deze fabrikant introduceerde de afgelopen jaren al de DS3, DS4 en DS5 en sinds gisteren is DS een echt merk, een beetje zoals bij Toyota en Lexus het geval is. Het is dus geen Citroën DS3 meer, maar gewoon een DS3 van DS Automobiles. Op de auto’s is er dan ook geen Citroën-embleem meer te zien, alleen het subtiel gewijzigde DS logo. DS Automobiles (spreek het op z’n Frans uit) heeft ook een nieuwe slogan: “Spirit of Avant-Garde’. In het Engels, ‘om de internationale ambities van het merk’ te laten zien. Lees: vooral Chinese ambities, want de DS-serie slaat aan in China en een beetje extra status is daar nooit weg. Natuurlijk werd meteen de vernieuwde DS5 in de schijnwerpers gezet, met name in de uitvoering Moon Dust, een weelderig aangeklede versie met extra chroom, bruin leer en andere fraaiheden. De hier afgebeelde DS 21 Pallas legt het verband met het verleden. Mooi detail: hij is gespoten in de introductiekleur van de vernieuwde DS5: Ink Blue. Natuurlijk is het allemaal marketing, maar DS Automobiles wil naam maken met karaktervolle, stijlvolle en zich onderscheidende auto’s en dat past wel bij u en ons. Alle actuele informatie over dit mooie merk vindt u overigens op http://www.dsautomobiles.nl/home.html .

ljby0uqbx56t

 

5u7yt81bkmwc

k23y8d2b0yfarbsyhl6b94r5

Leave a Comment