Het wordt beschouwd als één van de meest populaire oude tradities. Een warm bad trok altijd veel belangstelling en het was een gewild onderwerp van gesprek. De oude Romeinse en Grieken zijn begonnen met het nemen van een warm bad en deze baden waren vroeger dan ook een plek voor sociale ontmoetingen voor verschillende burgers van allerlei rangen en standen. In die tijd werden er zelfs huwelijken gesloten in de warme baden en was het gewoon een integraal onderdeel van de Romeinse cultuur.

Met een grote verscheidenheid aan parken of prachtig aangelegde tuinen werd een bubbelbad meestal rond een plein of zelfs in een tuin gebouwd. Het nemen van een warm bad is in de huidige samenleving nog steeds net zo populair, hoewel de technologie zeker is geëvolueerd.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die een jacuzzi kopen. Bekijk hieronder een aantal van de duurste jacuzzi’s ter wereld!

10. Hera Jacuzzi: € 3.000

Afbeeldingsresultaat voor HERA 2 SEATER HOT TUB

Met een prijs van iets meer dan € 3.000 is het jacuzzi van Hera ideaal voor stellen. Deze baden hebben een houten rand en de treden zijn gemaakt van het mooiste eikenhout. Ze bevatten een speciaal LCD-display van Garoeda met een geavanceerd touchscreen-bedieningssysteem en er zijn verschillende menu’s om uit te kiezen. Andere speciale aspecten zijn onder meer een speciaal isoleerschuim met een hoge dichtheid dat de basis van het bad warm houdt en de warmte gemakkelijk laat circuleren.

9. Zeus Jacuzzi: € 3.800

Afbeeldingsresultaat voor Zeus Jacuzzi

De Hot Tub van Zeus is ingetogen maar toch verdiend hij zijn plaatsje in de top 10 van duurste jacuzzi’s. Met een prijs van iets meer dan € 3.800, heeft het bad een isolerende laag met een hoge dichtheid zodat het water echt absurd lang warm blijft. Het heeft een stand voor een voetmassage, evenals een massageruimte voor een nekmassage en 17 ingebouwde hydrotherapie-jets. Met een speciaal display en twee luidsprekers kun je lekker blijven liggen totdat de zon ondergaat.

8. Escape Spa Jacuzzi: € 6.000

Afbeeldingsresultaat voor Escape Spa Jacuzzi

Er is geen beter gevoel dan in dit bad te springen en je lekker op de bodem van je eigen jacuzzi te laten zakken. Haal met de Spa Hot Tub van Escape met een prijs van € 6.000 de stress uit je lichaam. Je kunt profiteren van zachte verlichting en veel masserende stralen om zo voor nog meer ontspanning te zorgen. De aromatherapie-geuren helpen je ook te ontspannen en stellen je in staat om de ideale ambiance te creëren. Het biedt meer dan 80 krachtige massage jets en er is ruimte voor maximaal zeven personen. Met de radio- en pop-upluidsprekers kun je je favoriete nummers afspelen en met een apart 15-inch scherm en een DVD-systeem kun je ook je favoriete programma’s bekijken. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en het zal niet verkleuren door het zonlicht.

7. Royal A909 Whirlpool Jacuzzi: € 10.500

Afbeeldingsresultaat voor Royal A909 Whirlpool Jacuzzi

De Royal A909 heeft een geavanceerd ontwerp dat in vele luxe interieurs zeker niet misstaat. Dit massagebad maakt het met een breed scala aan gadgets zoals acht luchtjets, een FM-radiosysteem en twee persoonlijke luidsprekers extra leuk om in het jacuzzi te gaan zitten. Met een prijs van rond de € 10.500 krijg je echt waar voor je geld. Dit bad beschikt ook over een unieke bovenverlichting en een handsfree telefoonsysteem.

6. De J-480 Jacuzzi: € 12.500

Afbeeldingsresultaat voor J-480 Jacuzzi

Dit is een bubbelbad, maar niet zoals je dat van een jacuzzi gewend bent. Het J-480-model is een toonaangevend product en behoort tot één van de modellen uit de designercollectie. Dit specifieke model is gemaakt met een innovatief TriFusion-systeem en is daardoor tot negen keer sterker dan een normaal bubbelbad. Andere functies waar je versteld van zult staan, omvatten een waterval, een waterzuiveringssysteem en een op maat gemaakt controlesysteem. Hiermee kun je de CD-speler, het geluidssysteem, de verwarmingstemperatuur, het iPod-dock en de verlichting regelen.

5. Hot Tug: € 18.500

Afbeeldingsresultaat voor Hot Tug

De Hot Tug kost meer dan € 18.500 en is niet alleen maar een houten bubbelbad. Nee, het is een bubbelbad dat je nog nooit eerder hebt gezien omdat het ook kan drijven in het water. Het ontwerp is van Frank de Bruijn en is gemaakt van glasvezel en versterkt polyester. Baad onder de sterren in je eigen jacuzzi, dat wordt geleverd met een aandrijfsysteem en beschikt over een 2.4KW-motor. Het heeft ruimte voor maximaal acht personen en heeft een inhoud van meer dan 1.500 liter.

4. Platinum Spa Big Chief Jacuzzi: € 22.000

Afbeeldingsresultaat voor Platinum Spa Big Chief Jacuzzi

Als je je graag wilt ontspannen en tot rust wilt komen, waarom zou je dan niet eens naar de Big Chief Jacuzzi van Platinum Spa kijken? Met een prijs van rond de € 22.000 krijg je ook wel wat voor je geld en het bad biedt ruimte aan maximaal vijf personen. Verder is er ook een ligstoel en een indrukwekkend massagegedeelte met 65 massagestralen, dat voor dat extra beetje comfort zorgt. Verder kun je ook nog de LED-fonteinen van kleur laten veranderen, is er een Dolby Surround-systeem, een 50-inch plus plasma en een scala aan massagetherapieën waaruit je kunt kiezen.

3. J 470 Jacuzzi: € 24.000

Afbeeldingsresultaat voor J 470 Jacuzzi

Voor iets meer dan € 24.000 kun je de Jacuzzi J 470 kopen, waarvan wordt aangenomen dat het de “Rolls-Royce” onder de bubbelbaden is. Dit grote bad heeft een inhoud van meer dan 1.500 liter en daarmee heb je behoorlijk wat ruimte. Het bad is altijd warm en toch zeer kosteneffectief, waardoor het het ideale product is om bij je thuis te hebben.

2. Luxema 8000 Jacuzzi: € 23.000

Afbeeldingsresultaat voor Luxema 8000

Eén van de hipste baden in deze lijst is de Luxema 8000. Het bad bestaat uit twee verdiepingen en het is één van de duurste jacuzzi’s die er te koop zijn. Extravagantie is zeker aan de orde, want het bad heeft een royale flatscreen-tv en een eigen bar. Maar er is nog zoveel meer want er is ook nog een eigen hifi-systeem en meer dan 125 afzonderlijke jets en negen individuele waterpompen. Met een prijs van € 23.000 is het het op één na duurste bad uit de lijst. Er kan 10.000 liter water in en het bad weegt maar liefst 1.500 kg. Op het onderste gedeelte is er ruimte voor zes zitplaatsen rond de bar en er is ook nog een bijpassende sauna. Als dat nog niet genoeg is.

1. Cal Spas Galaxy Gx49 Entertainment Spa: € 26.000

Afbeeldingsresultaat voor Cal Spas Galaxy Gx49 Entertainment Spa

Dit bubbelbad heeft de perfecte combinatie van zowel elegantie als ontspanning gevonden. Het heeft ruimte voor zes personen en beschikt over ongeveer 50 jets om die spieren te ontspannen. Je kunt ook profiteren van LED-verlichting en een paar mooie watervallen om naar te kijken. Andere opmerkelijke dingen aan dit jacuzzi zijn: een zitting met een therapiesysteem, een dvd-speler, een iPod-dock, een speciaal geluidssysteem en een plasma scherm, dat mooi is verborgen.

 

Leave a Comment