Bent u vrouw, vermogend maar alleen en niet gelukkig. Op 8 september 2016 vindt het eerste event plaats voor vermogende vrouwen dat hen handvatten wil bieden om gelukkiger te worden. In verband met de privacy gebeurt dit op een geheime locatie in Nederland. Carla Broekhuizen organiseert dit evenement als aftrap van haar missie om wereldwijd in vijf jaar tijd twintigduizend vermogende vrouwen weer zingeving te laten ervaren en ze te laten focussen op hun doelen. Hierdoor kunnen zij een positieve beweging teweegbrengen voor zichzelf en voor de mensen om hen heen. Naast de organisatie van het evenement heeft zij de YesPower Foundation opgezet waar een kwart van de omzet heen wordt geboekt. Daarmee kunnen vrouwen die over mooie, constructieve plannen beschikken, maar over onvoldoende kennis en/of middelen, gebruikmaken van een extra impuls. Carla Broekhuizen legt uit: “Ik wil hiermee elke vrouw de kans geven om haar dromen te realiseren.”>>

39255088 - elegant couple with umbrella walking outdoors in the rain

Bent u vrouw, vermogend maar alleen en niet gelukkig. Op 8 september 2016 vindt het eerste event plaats voor vermogende vrouwen dat hen handvatten wil bieden om gelukkiger te worden. In verband met de privacy gebeurt dit op een geheime locatie in Nederland. Carla Broekhuizen organiseert dit evenement als aftrap van haar missie om wereldwijd in vijf jaar tijd twintigduizend vermogende vrouwen weer zingeving te laten ervaren en ze te laten focussen op hun doelen. Hierdoor kunnen zij een positieve beweging teweegbrengen voor zichzelf en voor de mensen om hen heen. Naast de organisatie van het evenement heeft zij de YesPower Foundation opgezet waar een kwart van de omzet heen wordt geboekt. Daarmee kunnen vrouwen die over mooie, constructieve plannen beschikken, maar over onvoldoende kennis en/of middelen, gebruikmaken van een extra impuls. Carla Broekhuizen legt uit: “Ik wil hiermee elke vrouw de kans geven om haar dromen te realiseren.”

Rijk maakt niet direct gelukkig
Tijdens het event worden de vrouwelijke gasten volledig in de watten gelegd. Daarnaast kunnen ze inspiratie opdoen tijdens deze dag van hun leven. Vanaf vandaag is de website yespower.nl online, waarop vermogende vrouwen zich vrijblijvend kunnen aanmelden. De aanleiding voor deze organisatie is het besef dat rijk niet direct gelukkig maakt. ”Zonde”, vertelt Carla Broekhuizen. ”In mijn coachingspraktijk kwam ik handenvol vrouwen tegen die alle middelen hadden om achter hun passies aan te gaan, maar niet wisten hoe. Met geld is geluk niet te koop. Sterker nog: geld kan geluk zelfs in de weg staan.” De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde recentelijk een onderzoek naar het percentage inwoners van verschillende landen dat depressief is. Hierbij staan rijke landen als de Verenigde Staten (19,2%), Frankrijk (21%) en Nederland (18%) aan de top. Leven in rijkdom maakt duidelijk niet direct gelukkig. De Wereldgezondheidsorganisatie verwacht dat in 2020 depressies wereldwijd de op één na grootste ziekte zijn. Vrouwen maken gemiddeld twee keer meer kans op een depressie dan mannen.

Beginnen bij vrouwen
Rijke kinderen en kleinkinderen hebben het zwaar, volgens pedagoog Ad Kil, schrijver van het eerste opvoedboek voor welgestelden. Hij wijt het aan allerlei spanningen, zoals niet willen opvallen, familiezaken geheim moeten houden of het zogenoemde Ferrari-syndroom, waarbij ouders vrezen dat hun vermogen wordt verkwist. Tussen vermogende vrouwen zit een groep die intelligent en hoogopgeleid is en die een bepalende, positieve rol kan spelen in de levens van de mensen om hen heen. Carla Broekhuizen wil graag met haar team helpen om deze vrouwen, die veel geld, macht en middelen hebben, in hun kracht te laten staan en hun kwaliteiten en/of middelen op positieve wijze aan te wenden. Een van de manieren om dit te doen is het communicatieprogramma te volgen dat zij voor hen ontwikkelde. Daarbij wordt inzicht verkregen in hun communicatievoorkeuren, waardoor ze in al hun communicatie meer harmonie zullen ervaren. Carla Broekhuizen werkt met ISO-certificeringsnormen op het gebied van beveiliging met betrekking tot de digitale gegevens.

Levenservaring
Carla vertelt op haar website: “Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om werkelijk lief te hebben vanuit je hele wezen. De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel vrouwen ongelukkig zijn met zichzelf en binnen hun relatie. Ze willen ervaren hoe het is om werkelijk lief te hebben en dat heeft mij diep geraakt. Wanneer vrouwen zich ontwikkelen, ontstaat in veel gevallen een kloof met hun partner. Hierdoor gaan relaties vaak stuk, wat naar mijn idee onnodig is. Mijn mening is dat je naar elkaar toegroeit wanneer je meer inzicht krijgt in elkaars communicatiestijl. Dit heb ik zelf mogen ervaren. Echter, te laat. Wanneer ik dit eerder had geweten, was ik na 23,5 jaar huwelijk nog samen geweest met mijn partner en de vader van onze prachtige kinderen. We hadden dan op tijd onze communicatie kunnen verbeteren, waardoor we meer begrip voor elkaar hadden gekregen. Het bijzondere is, dat onze communicatie nu beter verloopt dan ooit. Dat is het grootste cadeau voor ons en onze kinderen. Daarnaast weet ik wat het is om niet te hoeven werken, wanneer er meer dan genoeg geld binnenstroomt. Tevens weet ik hoe het is wanneer je partner in het middelpunt staat van je relatie. Wat het met je doet als je voornamelijk faciliterend opereert naar hem en naar het gezinsleven toe. Ook voelde ik mij diep ongelukkig in mijn relatie, voor mijn gevoel knokte ik al jaren om mijn relatie overeind te houden. Ten koste van mezelf. Daarin heb ik een wijziging aangebracht, door mijn verantwoordelijkheid te nemen. Plus inzicht te krijgen in mijn eigen communicatievoorkeur en die van mij partner. Ik gun andere vrouwen dat zij kennis mogen maken met de enorme impact van het woord ‘Ja’ op hun leven.”

Meer informatie vindt u op de website www.yespower.com en voor wat achtergrondinformatie zijn er deze links:

http://nos.nl/artikel/259591-we-zijn-rijk-maar-ook-ongelukkig.html

http://www.rtlnieuws.nl/editienl/balen-joh-ik-ben-rijk

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Carla Broekhuizen

 

 

Leave a Comment