Als het gaat om een classy lifestyle, dan hoort daar natuurlijk een mooi horloge bij. We dromen allemaal wel eens van een Rolex, TAG Heuer, Longines of een schitterende Breitling. Toch? Het zijn niet voor niets gerenommeerde merken met een breed aanbod van stijlvolle, authentieke horloges. Voor zowel mannen als vrouwen. De uitdaging: zo’n luxe horloge kost je best wel wat geld. Je kunt proberen om een horloge te bemachtigen via de authorized dealer: de officiële merkdealer van bovengenoemde merken. Misschien ben je ermee bekend: de wachttijd voor bijvoorbeeld een Rolex loopt op tot soms wel tientallen jaren. Is dat dan de enige plek waar je met zekerheid een horloge kunt aanschaffen? Absoluut niet. Je kunt via een online marktplaats voor luxe horloges jouw aankoop doen. Nieuw, pre-owned of vintage. Zo’n platform maakt de aankoop van dergelijke horloges een stuk toegankelijker voor de meesten consumenten.

Koop een Rolex niet zomaar

rolex-submariner-16610lv-groen

Je kunt natuurlijk overwegen om bijvoorbeeld een Rolex bij een particulier te kopen via het internet. Je weet natuurlijk nooit met zekerheid wat je koopt, waar het horloge vandaan komt en of dit de real deal is. Het is belangrijk, als je zoveel geld uitgeeft, dat je precies weet waar en wat je koopt. En daarom is er een gouden regel: buy the seller. Via een online platform waar je een horloge kunt kopen, heb je meer zekerheden: verkopers worden vooraf gescreend, de beschikbare horloges zijn gecontroleerd en je kunt veilig betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Wel zo fijn.

Betaalbare luxe horloges

audemarspiguet-royaloak-horloge-zilver-heren

Natuurlijk klinkt dat vreemd, dat een luxe horloge van meerdere duizenden euro’s betaalbaar is. En dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Maar wanneer je in de positie bent om geld te spenderen aan een luxe horloge, zorg dan dat je weet met wie je zaken doet. Controleer altijd de reviews van het bedrijf, neem eens contact op met de klantenservice en kijk hoe het bedrijf daarop reageert. Dan weet je meteen hoe de zaken ervoor staan. Door middel van veilige betalingen via derden kan het zijn dat jouw geld veilig geborgd blijft totdat je je horloge binnen hebt, en dat geeft jou weer de extra zekerheid van het aankopen van een luxe horloge. Neem vooral de tijd: het gaat niet over een nacht ijs.

Tijd om jouw eerste Rolex uit te zoeken!

Je bent zover. Althans, je hebt besloten dat je voor jezelf, of voor een ander, een mooi horloge wilt aanschaffen. En daar komt best wel wat bij kijken. Welk horloge vind je mooi? Welke maat past het beste om jouw pols en welke materialen worden er gebruikt bij de productie van zo’n horloge? In de meeste online advertenties worden al deze kenmerken genoemd, zodat je een selectie kunt maken wat je mooi vindt.

Leave a Comment