Om zijn nummer één positie binnen deze lijst te vieren, werd de zanger vanmorgen tijdens het programma Goedemorgen 100% NL verrast door Giorgio Hokstam met een speciale plaat. 

Marco Schuitmaker: ‘Ik dacht dat ik een uurtje zou aanschuiven als sidekick van Giorgio Hokstam tijdens Goedemorgen 100% NL. Totdat ik ineens werd verrast met een speciale plaat omdat mijn nummer ‘Engelbewaarder’ de nummer 1 positie van de 100% NL Meezing top 1000 heeft bemachtigd. Ik had dit totaal niet zien aankomen en ik ben er super blij mee.’
Andere resultaten:

Marco Borsato hofleverancier van de lijst 
Marco Borsato domineert de 100% NL Meezing Top 1000 met maar liefst twintig hits. Zijn hoogste notering wordt behaald met het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog,’ dat uiteindelijk de tweede plaats in de lijst heeft veroverd.

Nick & Simon nog altijd geliefd 
Ook het Volendamse duo Nick & Simon, dat eerder dit jaar besloot om hun muzikale samenwerking te stoppen, blijft nog altijd zeer geliefd bij de 100%…

Lees verder bij www.marketingtribune.nl

Leave a Comment