Samen nemen zij de verantwoordelijkheid op zich voor Fightclub & Enorm. Beekman en Van Mol, beiden partner, zijn al langer aan het bedrijf verbonden.

Beekman: ‘De afgelopen jaren heeft Fightclub een indrukwekkende groei meegemaakt; de integratie van het toenmalige The Communication Company met Fightclub, het toetreden tot marketinggroep Customer Collective, de integratie van ons full service bureau EnoRm en uiteindelijk 6 jaar achter elkaar een nummer 1 positie in de Fonk150. Stefan heeft het bedrijf mede geholpen te komen waar het nu staat en daar zijn we ‘m natuurlijk dankbaar voor.’

Nuijten: ‘Sinds ik Fightclub op heb gericht was groei altijd mijn hoofdfocus. Nu ik de laatste twee jaar iets anders op de ‘ondernemerstoel’ heb gezeten, heb ik gerealiseerd dat er voor de huidige situatie anderen binnen Fightclub zijn die dat leuker vinden en er misschien ook wel beter in zijn. Afgelopen weken heb ik dit in alle openheid met het team besproken en zo ben ik tot de…

Lees verder bij www.marketingtribune.nl

Leave a Comment