Esmee Ipema ken je zeker weten van ‘Ex on the Beach All Stars’, want dit was de eerste keer dat ze aan deze televisieprogramma meedeed. Inmiddels heeft ze al vaker meegedaan aan Ex on the Beach. Ze heeft een tweelingzus, Sharon Ipema en ze staan bekend als de terror twins. Wat natuurlijk niet gek is, want met hun acties in de realityserie vielen ze beide heel erg op. Esmee haar liefde voor meedoen aan reality tv-shows ging verder dan ex on the beach. Ze heeft ook meegedaan ‘Echte meisjes in de Jungle. Maar vandaag gaan we hebben over iemand anders waar Esmee Ipema veel liefde voor heeft en dat is haar vriend, Ernes!

Een terugblik op het liefdesleven van Esmee Ipema

Esmee Ipema heeft overduidelijk een wilde periode gehad, maar dat is nu verleden tijd. We gaan nu kort terug blikken op het schommelende liefdesleven die Esmee Ipema heeft gehad. Van 2019 t/m 2021 zat ze nog in een relatie met Jeroen, maar dat hield niet lang stand. Vervolgens kwam ze al snel weer terecht in een relatie met iemand anders, maar ze liet hier niet zo veel van weten en uiteindelijk was deze relatie ook alweer klaar. Totdat ze haar huidige vriend, Ernes in 2022 aan de haak had geslagen!

De relatie van Esmee Ipema en Ernes

Hoe de tortelduifjes elkaar hebben leren kennen is niet bekend, maar Esmee bevestigde haar relatie met Ernes wel via een Instagram post met een hartje bij de beschrijving. Ze lijken dolgelukkig met elkaar te zijn, want in 2023 brachten ze groot nieuws naar buiten. Ze hebben namelijk samen een nieuw nummer uitgebracht. Maar hun relatie verliep daarna niet helemaal soepel. Esmee Ipema liet aan haar volgers op Instagram weten dat ze niet meer samen was met haar vriend, Ernes. Veel mensen waren verbaasd, omdat ze nog niet zo lang geleden een nieuw liedje hadden uitgebracht. Maar verschillende juicekanaals hebben Esmee en Ernes weer samen gespot. Hierdoor speculeerde mensen dat ze weer samen zijn, maar Esmee was de geruchten zat en heeft hier een duidelijk antwoord op gegeven in haar Instagram-story: “Aangezien alle mensen een mening hebben en ik en Ernes weer op elk Juicekanaal staan, wil ik toch mijn eigen verhaal doen. Wij hebben er bewust voor gekozen om niks over onze breuk te delen, omdat ik dat ten eerste niet nodig vind, want het is allemaal al moeilijk genoeg. Ten tweede zijn we allebei niet uit op aandacht en daarom wilden we dit graag privé houden”.

Zijn Esmee en Ernes weer samen?

Er gingen geruchten rond dat Esmee en Ernes de break aan het faken waren, maar Esmee laat duidelijk weten dat dit onzin is. Ze zegt dat ze altijd eerlijk is tegenover haar volgers en dat ze enigszins wel begrijpt dat mensen het raar vinden om Esmee en Ernes weer samen te zien, maar Esmee heeft bevestigd dat ze er beide voor hebben gekozen om gewoon vrienden te blijven.

De nieuwe vriend van Esmee is Fouad

Esmee-Ipema-vriend-fouad Esmee-Ipema-vriend-fouad-zoenen Esmee-Ipema-vriend-fouad-1

Sinds 2024 is de vlam in de pan geslagen voor Esmee en is ze Fouad tegengekomen. Volgens haar Instagram stories lijkt ze helemaal in love te zijn en kunnen ze goed met elkaar lachen. Ze heeft alleen nog nooit een post van hem geplaatst, dus we denken dat ze nog niet zo lang bij elkaar zijn.

Leave a Comment