Eerste culinaire vakantieweekend van Nederland

 

 

24kitchen.

Bent u een liefhebber van koken en van experimenteren in de keuken, maar ook van gezelligheid? Dan zijn er onder u vast lezers die dit leuk vinden. Tijdens het weekend van 17 t/m 20 april 2015 kunnen kookliefhebbers namelijk voor de allereerste keer genieten van 24Kitchen&Cottages. De Nederlandse chefs van 24Kitchen heten kookliefhebbers dan welkom voor een weekend lang lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment. Center Parcs De Eemhof wordt daarbij volledig omgetoverd tot een gastronomisch paradijs. Het is de eerste keer dat in ons land een dergelijk culinair vakantieweekend wordt georganiseerd.

24Kitchen is de enige food tv-zender van Nederland met 24 uur per dag programma’s over alles dat met eten en genieten te maken heeft. Nu organiseert 24Kitchen het alle-eerste foodentertainment weekend van Nederland. Tijdens 24Kitchen&Cottages krijgen bezoekers de kans om 24Kitchen-chefs als Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen persoonlijk te ontmoeten. Het hele weekend is er een uitgebreid programma, verspreid over het hele park. Het varieert van informatieve seminars tot kookworkshops en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen-chefs en muzikale intermezzo’s. Er is voor iedereen wel iets unieks te beleven. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire vakantieweekend ontspannen doordat ze blijven slapen in één van de gezellige cottages op het park, terwijl ze genieten van al het lekkers dat de chefs van 24Kitchen te bieden hebben. Een perfecte combinatie voor elke lekkerbek en levensgenieter. Het weekend vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, met cottages van 2 tot 12 personen. Gezellig met partner, vrienden, vriendinnen of kookclub drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Het kan allemaal tijdens het allereerste kookweekend van 24Kitchen.

Rudolph van Veen: “Ik ben enorm trots dat ik, samen met mijn collega-chefs van 24Kitchen, de host mag zijn van het allereerste culinaire vakantieweekend van Nederland. We gaan er alles aan doen om er voor foodlovers een onvergetelijk weekend van te maken.
Cottage zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Die prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Boeken kan vanaf nu via www.24kitchenandcottages.nl.

You must be logged in to post a comment