9-12 november: Sfeerbeurs LaTable in Naarden-Vesting

Al meer dan 20 jaar is de sfeerbeurs LaTable hét lifestyle-event in de aanloop naar ‘the Festive Season’. Voor veel mensen die erna naar bijvoorbeeld Spirit of Winter op Het Loo gaan, of de Kerstfair in Doorn, is dit de start van de periode om ideeën op te doen en leuke spullen te kopen voor de feestdagen. LaTable is voor dit jaar behoorlijk vernieuwd. Wilt u erheen, weet dan dat wij een aantal gratis toegangskaarten mogen weggeven. Wilt u daarvoor in aanmerking komen, stuurt u dan een mail met uw gegevens aan info@classylife.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt; u krijgt bericht en een link waarmee u toegang krijgt als u tot de eerste gelukkigen behoort!

 

In de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Naarden-Vesting geniet de bezoeker van 9 t/m 12 november van veel facetten van een luxueus eigentijds leven. LaTable staat voor zien, beleven, proeven en ontdekken van Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry Watches tot Food & Wines. Omdat ook een beurs als deze met zijn tijd mee moet gaan, heeft de organisatie van LaTable meerdere nieuwe ‘Wondere Werelden’ gecreëerd in de twee aparte vleugels van de Grote Kerk. U ziet daar de wondere wereld voor de Man en die voor de Vrouw, met zoals de organisatie zegt ‘een typische eigentijdse beleving’. De Wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte in het midden van de Grote Kerk. De BuitenWereld completeert de Wondere Werelden van Sfeerbeurs LaTable. Ook nieuw dit jaar zijn fraai ingerichte ‘etalages’ bij de ingang. Hier is een voorproef te zien van al het bijzondere dat LaTable te bieden heeft. Deze opvallend andere setting maakt een bezoek aan LaTable attractiever dan ooit!

Vrijdag – Vrouwendag
Op vrijdag 10 november kunnen vrouwen, van moeders en dochters tot vriendinnen, met z’n tweëen LaTable in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één! (2 personen € 15,– i.p.v. € 30,–). Uiteraard zijn mannen deze dag ook van harte welkom. Zij hebben vanaf 17.00 uur zelfs gratis toegang.

Een van de nieuwtjes is dus de Wondere WoonWereld. Noort Interieur presenteert hier de unieke Minotti Concept Store gepresenteerd met o.a. de nieuwste Minotti bank. U vindt er ook andere topmerken als Living Divani, Flexform, B&B Italia, Porro en Baxter. Noort Interieur verzorgt ook dagelijks doorlopend woonadvies. De interieurontwerpers luisteren naar uw wensen en helpen u graag met een persoonlijk advies. Zij komen desgewenst met een interieurvoorstel of een schets van een totaalbeeld.

Wilt u erheen, weet dan dat wij een aantal gratis toegangskaarten mogen weggeven. Wilt u daarvoor in aanmerking komen, stuurt u dan een mail met uw gegevens aan info@classylife.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt; u krijgt bericht en een link waarmee u toegang krijgt als u tot de eerste gelukkigen behoort!Openingstijden
Donderdag van 10 tot 18 uur
Vrijdag van 10 tot 21.30 uur (Vrouwendag)
Zaterdag & Zondag van 11 tot 18 uur

Entree
€ 12,50 p.p. met digitale kortingsbon of de online voorverkoop.
€ 15,– p.p. aan de kassa.
Kinderen tot 14 jaar gratis.
Vrijdag 10 november “Vrouwendag actie” (Samen voor de prijs van 1, mannen kunnen op deze dag na 17.00 uur gratis naar binnen).

Locatie en bereikbaarheid
De Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden.
Centraal gelegen dichtbij de A1 (Amsterdam / Amersfoort). Afslag Naarden – Vesting en volg de gele ANWB borden. Ruime gratis parkeergelegenheid aan de noord- en zuidkant van de Vesting. Een gratis pendeldienst brengt u naar de Grote Kerk.

Openbaar vervoer
Neem vanaf het station Naarden-Bussum buslijn 110 (stopt 4 minuten lopen van de Grote Kerk).

Internet
www.latable.nl

 

You must be logged in to post a comment