Afgelopen paasweekend werd in Baarn de Exclusive Spring Fair georganiseerd, voor het eerst, en inmiddels lonkt alweer een volgende attractieve beurs, in de prachtige tuin van Paleis Soestdijk. De Zomerfair Soestdijk wordt voor de vijfde keer georganiseerd, met ClassyLife zijn wij een partner en wij gaan proberen de bezoekers iets te laten zien dat hen aanspreekt.Watch this space!>>


Van 25 t/m 28 mei is de prachtige tuin rond Paleis Soestdijk, op de rand van Baarn en Soest, de sublieme locatie van de Zomerfair Soestdijk, een bruisende buitenfair met Food, Fashion & Home en Garden. Het is alweer de 5e editie van deze ZomerFair, die georganiseerd wordt door het team dat vorig jaar op Het Loo in Apeldoorn en op kasteel Doorn in Doorn twee sfeervolle winterbeurzen organiseerde. Dus pak je mini koffers er alvast maar bij!

Pal voor het beroemde bordes tonen ruim 110 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer… Mannen worden daarbij qua interessegebied bepaald niet vergeten! Schuif aan bij een bloemschikdemonstratie of luister naar het verhaal van de vakman en zijn passie. Geniet van de zon op een buitenterras van het Foodcourt van een verfrissend drankje terwijl je naar live muziek luistert of ga lekker lunchen met 100% home made heerlijkheden bij huiscateraar Boenders.

Begin de zomer met heerlijk inspiratie op doen voor binnen en buiten. Verwen jezelf met een handmade tas, sieraad of zomerse fashion. Breng als intermezzo een bezoek aan een bloemschikdemonstratie, het voormalige woonpaleis van de Oranjes dat wellicht niet lang meer voor dergelijke fraaie evenementen beschikbaar zal zijn. Want u weet dat er hard aan een toekomstige bestemming voor het paleis wordt gezocht.

ZomerFair Soestdijk, een heerlijk Hemelvaart uitje! DATA : donderdag 25 mei (Hemelvaart) t/m zondag 28 mei OPEN : elke dag van 10.00 tot 17.00 uur Early bird tickets* met superkorting vanaf 15 maart te boeken op http://www.zomerfairsoestdijk.nl*ticket geeft ook gratis toegang tot het Paleis, de exposities en park Locatie: Paleis Soestdijk, Amsterdamsestraatweg 1, 3744 AA Baarn.

 

 

Leave a Comment