Via de Facebookpagina van het ontzettend leuke magazine ‘Saar’ gericht op vijftigplus vrouwen, werden wij gewezen op de korte film ‘Extinguished’ van Ashley Anderson en Jacob Mann, gemaakt bij de Ringling College of Art and Design. ‘In a world where flames represent love, it’s easy to get your heart burned’, zo luidt de omschrijving. Het is een erg mooi gemaakte tekenfilm over een jongen die gemakkelijk in vuur en vlam staat voor meisjes en eindelijk de moed verzamelt om een meisje tot de zijne te maken. Enfin, u moet het gewoon zien. Wij vonden dit weer eens een geweldige afwisseling ten opzichte van onze eerdere video’s van de week; u vindt dat hopelijk ook. Deze korte animatiefilm is al veelvuldig bekroond, kijk ‘m uit en u begrijpt het. Veel plezier!>>

Via de Facebookpagina van het ontzettend leuke en humoristische magazine ‘Saar’, met name gericht op vijftigplus vrouwen, werden wij gewezen op de korte film ‘Extinguished’ van Ashley Anderson en Jacob Mann, gemaakt bij de Ringling College of Art and Design.
‘In a world where flames represent love, it’s easy to get your heart burned’, zo luidt de omschrijving. Het is een erg mooi gemaakte tekenfilm over een jongen die gemakkelijk in vuur en vlam staat voor meisjes en eindelijk de moed verzamelt om een meisje tot de zijne te maken. Enfin, u moet het gewoon zien. Wij vonden dit weer eens een geweldige afwisseling ten opzichte van onze eerdere video’s van de week; u vindt dat hopelijk ook. Deze korte animatiefilm is al veelvuldig bekroond, kijk ‘m uit en u begrijpt het. Veel plezier!

Created at
https://www.facebook.com/ExtinguishedMovie/
Jacob Mann – jacobmannart.com – [email protected]
Ashley Anderson – ashleyanderson.squarespace.com – [email protected]

Leave a Comment