Nu de laatste wintersportliefhebbers terugkeren en hun spullen voor het volgende seizoen opbergen, en hier het groen begint uit te botten, is het hoog tijd om weer aan meer zomerse geneugten te denken. Doen wij ook, en dus besloten wij maar weer eens een lekkere surfvideo te zoeken. Hoge golven, duizelingwekkende snelheden, gespierde torso’s, enfin, alles wat u ongetwijfeld ook ambieert. Via Vimeo.com kwamen wij bij http://www.vacationclubstudio.com/ en daar vindt u meer surf & enjoy video’s en dit is hun nieuwste. Inderdaad, enjoy en kom alvast goed in de stemming!>>

Nu de laatste wintersportliefhebbers terugkeren en hun spullen voor het volgende seizoen opbergen, en hier het groen begint uit te botten, is het hoog tijd om weer aan meer zomerse geneugten te denken. Doen wij ook, en dus besloten wij maar weer eens een lekkere surfvideo te zoeken. Hoge golven, duizelingwekkende snelheden, gespierde torso’s, enfin, alles wat u ongetwijfeld ook ambieert.

Via Vimeo.com kwamen wij bij http://www.vacationclubstudio.com/ en daar vindt u meer surf & enjoy video’s en dit is hun nieuwste. Inderdaad, enjoy en kom alvast goed in de stemming!

Leave a Comment