Wil jij op een innovatieve manier geld sparen voor het pensioen van jouw werknemers? Een toenemend aantal personeelsleden wil het salaris in cryptocurrency ontvangen of in bitcoin sparen voor zijn/haar pensioenleeftijd. Door deze kentering is het nu mogelijk om bonussen, vakantiegeld of een dertiende maand uit te betalen in cryptovaluta. In dit artikel leggen we uit hoe je voor de medewerkers maandelijks een bedrag in bitcoin kunt sparen.

Salaris in bitcoin

Wil je weten hoe het sparen van bitcoins in zijn werk gaat? Allereerst bepaalt de werknemer de hoogte van het bedrag in bitcoin. Vervolgens zorgt de cryptodiensthandelaar ervoor dat voor elke medewerker een rekening wordt geopend en dat het afgesproken bedrag maandelijks automatisch wordt omgezet in bitcoin en bijgeschreven. Op deze manier bouwt elke medewerker geleidelijk een bitcoinportefeuille op, waarbij cryptodienstverleners zoals Amdax ervoor zorgen dat de bitcoin zorgvuldig wordt bewaard.

Werkwijze

Ben jij van plan om voor jouw werknemers een bitcoinrekening aan te vragen? Wanneer ze voor één van de diensten bitcoins ontvangen, kunnen ze een eigen rekening krijgen via de cryptohandelaar. Zo hebben ze zelf direct toegang tot hun rekening. Daarbij kunnen ze naar wens bitcoins opnemen naar hun eigen wallet of in euro’s naar hun eigen bankrekening. Willen ze toegang krijgen tot alle diensten? Dan kunnen ze via Amdax Nederland hun eigen rekening opwaarderen en voldoen aan de minimuminleg van 25.000 euro.

Dertiende maand

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een dertiende maand te schenken. Deze eindejaarsuitkering is een slimme manier om de medewerkers een extra blijk van waardering te geven en hun motivatie te boosten. Daar waar de eindejaarsbonus gangbaar is geworden, zal een dertiende maand in bitcoins waarschijnlijk als zeer uitzonderlijk worden gezien. Hierbij kun je de dertiende maand en de eindejaarsbonus baseren op het aantal maanden dat een personeelslid in het voorafgaande kalenderjaar heeft gewerkt. Is hij of zij begonnen op 1 juli? Dan ontvangt de werknemer een halve dertiende maand of een eindejaarsbonus.

bitcoin-munt

Bonus in bitcoins

Goed personeel is schaars. Toon daarom waardering en geef je medewerkers een bonus als blijk van waardering, om zo hun motivatie te vergroten. Zo kun je overwegen om een bonus uit te keren in cryptovaluta. Met de bonus in bitcoins laat je hen kennismaken met de bitcoin. Tegelijkertijd kun je hen op een innovatieve wijze iets extra’s bieden!

Vakantiegeld in bitcoins

Door vakantiegeld aan te bieden in de vorm van bitcoins, kun je iets bijzonders doen voor jouw werknemers. Het is een perfecte manier om hen te motiveren, want hierdoor laat je zien dat je het werk dat ze verrichten belangrijk vindt en waardeert. Het vakantiegeld in bitcoins is bovendien een innovatieve manier om aantrekkelijker te worden voor potentiële werknemers. Dit geeft jou een voorsprong ten opzichte van andere bedrijven in de sector!

Leave a Comment