Anderen vertellen je misschien dat een vrouw duidelijk met je flirt, maar dat neem je liever niet aan. Het laatste wat je wilt is immers overkomen alsof je wanhopig of griezelig bent.

Maar, hoewel voorzichtigheid inderdaad een goede zaak is… te veel ervan kan ervoor zorgen dat sommige vrouwen je opgeven (en jij je afvraagt waarom je nog steeds single bent!).

Dus om je op weg te helpen, zijn hier 20 subtiele en duidelijke tekenen dat ze met je flirt, zodat je niet bang bent om terug te flirten.

Aan deze 20 tekenen kan je herkennen dat ze met je flirt


1. Ze doet je gunsten

koppel-renoveren-schilderen-woning

Of ze nu je klasgenoot is die je haar aantekeningen aanbiedt, een collega die je helpt op je werk, of een barista die je een extra shot koffie geeft, je kunt zien wanneer een vrouw je leuk vindt als ze je kleine gunsten verleent.

Iets wat dit van subtiel naar bijzonder duidelijk maakt, is dat als je merkt dat ze jou gunsten verleent… maar niemand anders.

2. Ze complimenteert je uiterlijk

“Je hebt echt sexy biceps. Hoe vaak train je?”

“Hé, ik vind je haar mooi. Welk merk shampoo gebruik je?”

Opeens voel je je lichamelijk erg gezien, en dat maakt je zelfbewust… en aantrekkelijk. Dat is natuurlijk opzettelijk. Let op de soorten complimenten.

Ze wil je laten weten dat ze je lichamelijk aantrekkelijk vindt en dat ze extra goed oplet.

3. Ze kijkt je aan en kijkt dan weg

Ze kijkt je aan als ze denkt dat je niet kijkt, maar als je haar betrapt, kijkt ze weg alsof ze wil zeggen “het is jouw beurt om te flirten”.

Dit is een klassieke manier waarop vrouwen flirten. Ze gebruiken het omdat het gemakkelijk en ongevaarlijk is, en toch werkt het meestal.

Ze kan zelfs meteen daarna op haar lippen bijten of glimlachen. Het is een subtiele, die moeilijk te missen kan zijn, maar let op de tekenen.

4. Ze wordt close met je vrienden

Je hebt haar een tijdje geleden aan je vrienden voorgesteld en ze heeft zich vrij snel aan hen gehecht.

Ze kan beweren dat ze ook bevriend is met jouw vrienden, en dat zal haar enorm helpen bij haar pogingen om met je te flirten.

Als een vriend een feestje geeft, zal ze waarschijnlijk uitgenodigd worden, en dat betekent dat ze bij jou in de buurt kan komen.

En dat niet alleen, ze kan van hen ook veel informatie over je krijgen, zoals hoe ze je aandacht kan trekken of welke dingen je eigenlijk leuk vindt. Als ze met succes maatjes maakt met je vrienden, dan is de kans groot dat ze haar flirtspel heeft geaasd.

5. Het is alsof jullie veel dingen gemeen hebben

koppel-thuis

Jij houdt van sciencefiction. En zij toevallig ook!

Je gaat graag naar een bepaalde bar aan de overkant van de straat. En raad eens? Dat doet zij ook.

Het zou toeval kunnen zijn, maar waarschijnlijk niet. In plaats daarvan heeft ze je waarschijnlijk een tijdje bestudeerd en deze overeenkomsten zijn omdat ze geprobeerd heeft meer op iemand te lijken waar jij je mee zou kunnen identificeren.

Wees dus niet verbaasd als ze je plotseling vraagt om die film te kijken die je altijd al wilde, of als ze je uitnodigt om samen met haar bij je favoriete bar langs te gaan.

6. Ze is een beetje te verzorgend

Je kunt het niet helpen dat je af en toe denkt dat ze doet alsof ze je moeder is door hoe attent ze is op jouw behoeften.

Ze vraagt je bij het kleinste teken van nood of je in orde bent, en als je haar vertelt dat je om de een of andere reden niet in orde bent, probeert ze manieren te vinden om je beter te laten voelen.

De meeste vrouwen maken op een liefdevolle manier avances. En als je vindt dat ze te liefdevol en verzorgend tegen je is, nou ja… dan is ze waarschijnlijk met je aan het flirten.

7. Ze stelt veel vragen

Het is voor haar niet genoeg dat jullie korte gesprekken voeren.

Ze wil elk detail van je weten, van je favoriete stripfiguur toen je vijf was tot wat je denkt over de wereld van vandaag.

Ze weet waarschijnlijk ook dat interesse in jou je een goed gevoel over jezelf geeft… en dus zul je onbewust bij haar willen zijn, een duidelijke flirttactiek.

8. Ze nodigt je uit bij haar thuis

Oké, het zit zo met vrouwen: ze leven een leven waarin ze altijd wantrouwig moeten zijn tegenover de mannen om hen heen.

En dat kun je ze niet kwalijk nemen, want terwijl mannen het druk hebben met bang zijn dat een vrouw hen zal afwijzen, zijn vrouwen bang dat een man hen zal aanvallen.

Dus als ze je bij haar thuis uitnodigt, betekent dat niet alleen dat ze onder vier ogen met je wil flirten of een snelle wip wil maken.

Wat het betekent is dat ze je zo vertrouwt dat ze bereid is je binnen haar veilige ruimte te laten.

9. Ze wil je huis bezoeken

Diezelfde angst die vrouwen huiverig maakt over wie ze in hun huis uitnodigen, betekent ook dat ze gewoon niet het huis van een willekeurige man gaan bezoeken.

Zelfs als jullie elkaar al goed kennen, is er nog een enorme hoeveelheid vertrouwen voor nodig om haar jouw huis te laten bezoeken.

In feite is er veel meer vertrouwen nodig voor haar om jouw huis te bezoeken dan dat jij het hare bezoekt.

Dit is dus meer dan alleen maar flirten – als ze vraagt of ze bij je langs mag komen, probeert ze je te vertellen dat ze zich veilig bij je voelt. En als je al het andere op deze lijst ook ziet, dan probeert ze zeker hard met je te flirten.

10. Ze is altijd beschikbaar voor je

koppel-hand-in-hand-man-vrouw-duinen

Ze is een drukke vrouw… behalve als je haar nodig hebt.

Dit is het geval of het nu gaat om iets wat met werk te maken heeft of dat je op de dansvloer staat. Ze kan nooit “nee” tegen je zeggen.

Het lijkt alsof ze alles voor je zou laten vallen, en dat is omdat ze je leuk vindt en waarschijnlijk gewoon wacht tot je een move maakt.

11. Ze is overal

Je bent alleen tijdens de lunch, maar raad eens wie er op het punt staat de kantine binnen te gaan?

En als je je was ophaalt bij de wasserette, is zij er toevallig ook!

Je hebt het gevoel dat ze je stalkt, en dat is waarschijnlijk ook zo. Natuurlijk voelt ze zich tot je aangetrokken en daarom probeert ze meer interacties met je te hebben.

12. Ze herinnert zich de dingen waar je van houdt

Een subtiel teken dat ze met je flirt is dat ze zich alles van je lijkt te herinneren. Je hebt haar ooit verteld dat je van Cubaanse muziek houdt. Dus als er een Cubaanse band in je buurt optreedt, is zij de eerste die je daarover vertelt.

Je hebt haar ook verteld dat je favoriete ijs vanille is. Dus zorgt ze ervoor dat je dat krijgt als je uit bent met vrienden.

Onze herinneringen zijn meestal vrij scherp als het gaat om de mensen die we aardig vinden. Ze weet zich deze kleine dingen over jou te herinneren omdat ze in je geïnteresseerd is.

13. Ze herinnert zich de dingen die je haat

Iets belangrijker dan het bijhouden van wat je leuk vindt, zou het onthouden van wat je haat zijn.

Als ze weet dat je niet van de geur van koffie houdt, zal ze er extra op letten dat je geen koffie drinkt als je in de buurt bent. Als ze weet dat je een hekel hebt aan praten over werk, zal ze proberen dat onderwerp uit de weg te gaan.

Ze geeft om je, dus zal ze voorzichtig zijn om niets te zeggen of te doen dat je slechte vibraties geeft.

14. Ze vraagt om je hulp

Je weet dat ze het echt niet nodig heeft, maar ze vraagt om je hulp alsof er altijd een noodgeval is.

Deze is vrij subtiel, maar ze doet het natuurlijk gewoon om dichter bij je te komen. Je kunt zien dat dit het geval is als jullie interactie resulteert in iets anders-als ze meer plezier heeft in het praten over je persoonlijke leven dan het eigenlijke ding waarvoor ze je hulp vraagt.

Ze zou zelfs kunnen zeggen dat ze je zou “betalen” voor haar hulp door je mee uit eten te nemen.

15. Ze gedraagt zich als een tiener als jij in de buurt bent

koppel-blij-lachen

We weten hoe dit eruit ziet.

Ze gedraagt zich wat gekker zodra ze je ziet en probeert zich dan te beheersen zodat het niet te veel opvalt.

Ze fixeert dan haar haar en doet parfum op voordat ze je benadert.

Als het zo duidelijk is, valt ze waarschijnlijk al een tijdje op je, en is ze bereid alles te doen om je te krijgen. Als een volwassen vrouw zich gedraagt als een duizelige tiener, is dat een duidelijk flirt signaal.

16. Ze raakt “per ongeluk” je borst aan

Mannen hebben er over het algemeen geen moeite mee zich aangetrokken te voelen als ze de borst van een vrouw zien. Het is gewoon seksueel aantrekkelijk, en zelfs vrouwen zijn het daarmee eens.

Maar iets waar veel mannen geen rekening mee houden is dat vrouwen hetzelfde voelen voor de borst van een man. En met hoe “normaal” het voor mannen is om gewoon hun borst te ontbloten en zich er niet voor te schamen, geen wonder dat het onder de radar doorgaat!

Ze maakt hier misbruik van door je borst keer op keer aan te raken, en hoewel ze zich misschien verontschuldigt en zegt dat het gewoon een ongelukje is, is dat niet zo. Dit soort fysieke aanrakingen is een duidelijk flirt teken dat moeilijk te missen is.

17. Het is onmogelijk haar te ergeren

Je bent een beetje een handvol. Soms irriteert jouw idee van plezier je vrienden en collega’s gemakkelijk.

Maar zij niet – zoals, zeker, ze kan geïrriteerd doen, maar je kunt aan de manier waarop ze zich gedraagt zien dat ze dat echt niet is.

Als er niets anders is, zou je zweren dat jouw vervelende eigenaardigheden eigenlijk een glimlach op haar gezicht toveren. Het is misschien eerst subtiel, maar duidelijk als je het eenmaal merkt.

18. Ze deelt haar persoonlijke leven

Ze vertelt je over haar laatste liefdesverdriet of hoe ze zich al een tijdje eenzaam voelt. Ze deelt ook wat ze in het weekend doet en misschien een beetje van haar jeugd.

Ze voelt zich op haar gemak om deze intieme dingen met je te delen. Ze vindt je leuk en vertrouwt je genoeg om zich voor je open te stellen en zich kwetsbaar op te stellen.

Maar tegelijkertijd is het waarschijnlijk ook een strategie die ze gebruikt om dichter bij je te komen. Ze slaat eigenlijk twee vliegen in één klap.

19. Ze is niet verlegen om over seks te praten

Ze is een seksueel wezen en ze is niet bang om je dat te laten weten.

Ze vertelt je over haar eerste keer, haar tweede keer en de dingen die ze met haar gedaan wil hebben. Ze legt alles tot in detail uit en dat is omdat ze wil dat je haar ziet als een seksuele partner.

20. Ze is er om je te redden

donker-koppel-net-gekleed

Als ze weet dat je iets nodig hebt, is ze direct beschikbaar om te helpen.

Maar natuurlijk gebruikt ze deze tijd om je op haar eigen maniertjes te verleiden. Ze zou dichter bij je komen, je hier en daar aanraken en zelfs iets sexies in je oor fluisteren.

Ze zou de moed hebben om een beetje duidelijk te zijn met haar bewegingen, want per slot van rekening is ze er alleen maar om je te helpen, nietwaar? Ze heeft het perfecte excuus!

Conclusie

Als vuistregel is het goed om je in te houden met de veronderstelling dat een vrouw met je flirt, tenzij je het absoluut zeker weet. Vrouwen haten het als mannen denken dat ze geïnteresseerd zijn, gewoon omdat ze aardig waren.

Maar als je een handvol van de tekenen ziet die ik in dit artikel heb geschetst, dan kun je er zeker van zijn dat ze hoogstwaarschijnlijk op de een of andere manier in je geïnteresseerd is en, hoe meer tekenen er zijn, hoe zekerder je kunt zijn dat ze gek op je is en niet alleen maar flirt 😏.

Leave a Comment