Frenkie de Jong moet je natuurlijk wel gezien hebben op het voetbalveld! Deze getalenteerde Nederlandse profvoetballer staat aan de top binnen de voetbalwereld, wat ook niet gek is, want hij begon op een hele jonge leeftijd met het opbouwen van zijn carrière. Hij is vandaag de dag 27 jaar oud, maar hij begon al met voetbal toen hij zes jaar was bij de amateurvereniging ASV Arkel. Op zestienjarige leeftijd zette hij de eerste stap naar zijn profcarrière bij de voetbalclub Willem II in 2013. Een jaar later in 2014 kwam hij in een relatie terecht met zijn grote liefde Mikkey Kiemeney, waar we het vandaag uitgebreid over gaan hebben!

Maak kennis met Mikkey Kiemeney

Mikkey Kiemeney is meer dan alleen een ‘voetbalvrouw’. Op het begin stond ze wel bekend als ‘de vriendin’ van Frenkie de Jong, maar inmiddels heeft ze al een eigen naam en bereik opgebouwd. Ze is namelijk een influencer met 1,7 miljoen volgers! Ook is ze een onderneemster met haar eigen succesvolle kledinglijn die ‘MIKKY KI’ heet. Mikkey is 26 jaar oud en ze is opgegroeid in Hilvarenbeek samen met haar ouders en twee oudere broers. Ze heeft sinds vorig jaar zelf een eigen gezin, haar zoontje Miles was geboren op 21 november 2023.

frenkie-en-mikkey.jpg

Hoe hebben Mikkey en Frenkie elkaar leren kennen?

Mikkey en Frenkie zijn al tien jaar samen en sinds 2022 zijn de tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt. Ze hebben elkaar leren kennen op de middelbare, het ‘Koning Willem II college’. Frenkie hield zich destijds natuurlijk veel bezig met voetbal, maar Mikkey had ook een passie voor sport. Ze speelde hockey op hoog niveau bij hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Ondanks het drukke schema die ze beide hadden, konden ze nog steeds tijd voor elkaar vrij maken. Het stel woont momenteel in Barcelona, maar op het begin liep deze grote verhuizing niet zo soepel voor Mikkey. Dit was haar ervaring: ‘Ik werd in het diepe gegooid, was ineens in een onbekende stad zonder familie of vrienden, en Frenkies leven begon direct. Ik moest mijn leven daar gaan opstarten, maar had geen idee waar ik moest beginnen’. Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen, want ze wonen al gelukkig in Barcelona sinds 2019.

Is Mikkey vreemdgegaan?

In hetzelfde jaar dat Frenkie, Mikkey ten huwelijk vroeg ging er een gerucht op Juice Channel rond dat Mikkey is vreemdgegaan op Frenkie. Het is nooit bevestigd of dit gerucht echt waar is, maar Mikkey gaf wel een keer het volgende aan in een interview die ging over haar relatie met Frenkie: ‘Ik vertrouw jou voor honderd procent, maar die meisjes niet’. Hierbij gaf ze ook aan dat ze elkaar gewoon vertrouwen en dat er niets aan de hand is. Wij hopen, maar dat dit waar is!

Leave a Comment