Van 26 t/m 29 januari vindt de 26ste editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (MBFWA) plaats. Het catwalkprogramma gaat op 26 januari van start met twee door Future Generation gepresenteerde catwalkshows: ‘MARTAN’ en ‘The Painting’. De bezoekers van de MBFWA kunnen deze editie ook kennismaken met ‘She’s Mercedes’, het platform van Mercedes-Benz voor vrouwen. She’s Mercedes is het podium waar vrouwen de uitdagingen van het succesvol balanceren tussen werk en privé kunnen uitwisselen. She’s Mercedes heeft als doel vrouwen te inspireren, met elkaar in contact te brengen en in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen. Dit komt tot uiting in interviews, diverse activiteiten en een eigen magazine.Tijdens de MBFWA kunnen bezoekers zich laten fotograferen op de stand van She’s Mercedes. De foto wordt direct afgedrukt en meegegeven en indien gewenst per e-mail toegestuurd om via social media te delen.>>

Van 26 t/m 29 januari vindt de 26ste editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (MBFWA) plaats. Het catwalkprogramma gaat op 26 januari van start met twee door Future Generation gepresenteerde catwalkshows: ‘MARTAN’ en ‘The Painting’. Tijdens de eerste catwalkshow bundelen designers Diek Pothoven en Luuk Kuijf hun krachten onder de naam MARTAN. Het is de lancering van hun eerste gezamenlijke collectie. De show laat de vernieuwende visie van het duo en de manier waarop zij over mode denken duidelijk zien. De collectie toont een optimistisch toekomstbeeld – juist daarom start Future Generation met deze show. MARTAN zal met veel kleur, gevoel en lef de 26ste MBFWA openen.

Met The Painting presenteert Future Generation een blik op de toekomst. Negen veelbelovende designers hebben de opdracht gekregen hun eigen visie op de toekomst vorm en richting te geven. Ontwerpers Ailene van Elmpt, Johannes Offerhaus, Liesbeth Sterkenburg, Marlou Breuls, Merel van Glabbeek, Sunanda Koning, TRINCHBECX, Yoko Maja en Zyanya Keizer kregen van curator Peter Leferink de mogelijkheid om met een figuurlijk wit doek als basis hun eigen Hollandse Meesterstuk te schilderen. De kleur wit staat bij Future Generation symbool voor geloof, hoop en liefde – drie essentiele ingrediënten voor de modetoekomst die centraal staan in deze catwalkshow.

She’s Mercedes
De bezoekers van de MBFWA kunnen deze editie kennismaken met ‘She’s Mercedes’, het platform van Mercedes-Benz voor vrouwen. She’s Mercedes is het podium waar vrouwen de uitdagingen van het succesvol balanceren tussen werk en privé kunnen uitwisselen. She’s Mercedes heeft als doel vrouwen te inspireren, met elkaar in contact te brengen en in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen. Dit komt tot uiting in interviews, diverse activiteiten en een eigen magazine. Meer informatie over She’s Mercedes is op www.mercedes-benz.nl/she te vinden. Tijdens de MBFWA kunnen bezoekers zich laten fotograferen op de stand van She’s Mercedes. De foto wordt direct afgedrukt en meegegeven en indien gewenst per e-mail toegestuurd om via social media te delen.

De shows van de MBFWA zijn te zien van 26 t/m 29 januari a.s. Modeliefhebbers kunnen voor diverse shows kaarten bestellen op www.fashionweek.nl

Meer informatie over de MBFWA is te vinden op:

www.fashionweek.nl

www.facebook.com/amsterdamfashionweek

Meer informatie over Mercedes-Benz vindt u op:

http://media.mercedes-benz.nl

www.facebook.com/mercedesbenz.nl

Leave a Comment