November staat bekend als dé maand van de files. Dankzij de wintertijd is het vroeger donker, het begint weer te regenen en die combinatie zorgt voor rijen met auto’s op de snelweg. Niet bepaald leuk als je een avondje op de bank had gepland, maar je in tegenstelling tot die chille avond de hele avond zit te shinen in het remlicht van je voorganger. Maar waarom ga je niet gewoon met een scooter? Wij zetten de voordelen van een scooter voor je op een rijtje. 

Stijlvol van A naar B

Een scooter is de perfecte manier om stijlvol van A naar B te reizen. Je hebt nooit last van files (en komt dus nooit te laat voor je volgende meeting) en op die mooie Vespa ziet het totale plaatje er nog leuker uit. Bij Voordeelscooters.nl heb je veel verschillende Vespa scooters die je kan kopen of leasen, handig als je aan het eind van je geld nog wat maand over hebt.

Parkeren waar je maar wil

Het tweede voordeel van het reizen met een scooter is dat je kan parkeren waar je maar wil. Ooit geprobeerd om ‘snel’ een parkeerplek voor je auto te vinden in een grote stad als Rotterdam, Utrecht of Amsterdam? Dat ‘snel’ parkeren bestaat daar namelijk niet. Je moet 4 verdiepingen van de parkeergarage af en als je geluk hebt hoef je niet door te rijden naar de volgende verdieping. Met een scooter parkeer je gewoon overal. Op je standaard, goed slot om je wiel en klaar is kees. En dan hebben we het nog niet gehad over de parkeerkosten die je hiermee bespaart..

Zuinig verbruik

En jij maar denken dat je alleen bespaart op parkeerkosten.. Wist je namelijk dat een gemiddelde auto 15 kilometer op 1 liter benzine/diesel kan rijden en een scooter maar liefst 25 kilometer op 1 liter? Voor een ritje van 60 kilometer ben je bij een auto zo’n €8 kwijt aan brandstof, terwijl je dat met een scooter maar €3,50 kost. Reken maar uit wat je daarmee per jaar kan besparen. En wij kunnen je vertellen: van al dat bespaarde geld kan je een leuke vakantie boeken!

Leave a Comment