Wil je graag in je vrije tijd vanuit huis geld gaan verdienen? Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan met een flink salaris of gewoon wat extra geld wilt verdienen, er zijn veel manieren om met behulp van je eigen computer geld te verdienen.

Naarmate het gebruik van de technologie toeneemt, blijft ook de mogelijkheid om geld met je eigen computer te verdienen toenemen. Je kunt tegenwoordig online taken uitvoeren die vijf of tien jaar geleden niet eens bestonden. In dit artikel hebben wij vijf legitieme manieren voor je op een rijtje gezet om online geld te kunnen verdienen.

De opties op deze lijst variëren. Of je nu gewoon een extraatje wilt bijverdienen terwijl je televisie kijkt of echt je eigen online bedrijf wilt opstarten, er is altijd wel online een baan te vinden die perfect bij je past.

Houd er wel rekening mee dat er eenvoudige en moeilijkere manieren zijn om online geld te kunnen verdienen. Sommige baantjes in deze lijst nemen slechts één uur per maand in beslag, maar dan verdien je natuurlijk wel veel minder dan als je fulltime zou werken. Als je online een goede boterham wilt kunnen verdienen, kost dat tijd, hard werken en toewijding. Maar als je bereid bent om je in te zetten en er echt voor te gaan, zijn er eindeloze mogelijkheden om rechtstreeks met behulp van je eigen computer geld te verdienen. Hieronder staan vijf van de beste manieren om vandaag nog vanuit huis geld te gaan verdienen.

1. Verkoop online spullen

spullen-ordenenWat is er nu een betere manier om geld te verdienen dan meubels of spullen, die thuis in de weg staan, online te verkopen? Je kunt oude meubels, kleding, keukenapparatuur of gereedschap allemaal online verkopen. Het kost slechts een paar minuten om een item online op een platform te plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen, is een paar foto’s maken van de items die je wilt gaan verkopen. Daarna zet je de foto’s op sites zoals Marktplaats of eBay en je plaatst er een eerlijke beschrijving van het item dat te koop is naast. En als je kleding verkoopt, is Poshmark een ongelooflijk handige app.

2. Ga enquêtes invullen

enquete-invullenHoewel enquêtes invullen voor geld je waarschijnlijk niet rijk zal maken, is het wel een manier om snel geld te verdienen terwijl je achter je computer zit. Veel sites proberen gegevens van mensen van over de hele wereld te verzamelen, omdat dat ze kan helpen met de verkoop van hun product en hun marketing. Sites waarop je enquêtes kunt vinden, betalen meestal een paar euro per ingevulde enquête. Hoe langer of specifieker de betaalde enquête, hoe meer je wordt betaald voor het invullen van je mening. Sommige sites betalen contant, terwijl anderen je belonen met cadeaubonnen of spaarpunten. Wij bevelen de volgende sites aan:

3. Begin met het schrijven van een blog

online-enquetes-invullenBloggen wordt steeds populairder en als je een blog start, is de kans groot dat je daar geld mee kunt verdienen. We moeten er wel bij vertellen dat het tijd kost en dat het soms best hard werken kan zijn. Maar als je echt geniet van het bloggen en wat te vertellen hebt, kan het een leuke manier zijn om je geld mee te verdienen. Veel mensen begonnen hun blogs ooit als een hobby, maar ontdekten later dat er geld mee te verdienen is.

4. Ga freelance schrijven

schrijvenAls je sterke communicatie- en schrijfvaardigheden hebt, is freelance schrijven de perfecte manier om vanuit huis geld te verdienen. Als freelance schrijver word je door bedrijven of websites ingehuurd, die willen dat je content voor hun websites, nieuwsbrieven of zelfs promotieartikelen maakt. Je kunt voor elk project je eigen tarieven bepalen.

Als jij het leuk vindt om freelance te schrijven, raad ik je ten zeerste aan om een blog in de niche te starten, waarover je ook wilt beginnen met schrijven. Dit heb ik ook gedaan en ik kan het iedereen aanbevelen.

5. Wordt een virtuele assistent

virtuele-assistentHet virtueel assisteren van mensen is een leuke manier om geld mee te verdienen en het biedt de mogelijkheid voor een fulltime baan. Een virtuele assistent of een VA is een persoon die een individu of bedrijf online helpt. Het is eigenlijk vergelijkbaar met een uitvoerend assistent, maar dan is het allemaal online. Taken variëren, maar veelvoorkomende taken zijn bijvoorbeeld het plannen van vergaderingen, het controleren van content, het delen van content op de social media en het uitvoeren van andere administratieve taken.

Leave a Comment